Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu acıyorum uzuntuden o kadar yani bir arkadaşım bu ara beni surekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gonlumu almaya calişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gosterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende cocuğa bahsetmişler bende dedimki cocuğada diyinki goruştuğu varmiş gidipte yuzune seni beğenmedi felan sakın demeyin sonucta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki ucgun gecti bu yine birisini gosterdi bu gosterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi gostermişler eşiyle adam beni beğenmiş guzel kızmış demiş ama yaşı buyuk ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş buyuk 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam kucuk biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır kuldur hic demedim .ya ben kendimi cok kotu hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim icin cok uzuldum aklima oyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum surekli mal mal keşke diyorum bana cirkin deseydi ama bunu demeseydi cok kırıc oldu yani gururum cok kırıldı sanırım. Bu şu demek cunku bence senin yaşin buyuk sevilmezsin! Senin yaşın buyuk cocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair kucucuk bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden cok kucuk yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor cunku şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gozlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce catlıycaktım