Merhaba arkadaslar,

Hayatim boyunca pek insanlarla iletisime girmedim ve simdi bunun sonuclariyla ugrasiyorum. En cok sorunu da is yerinde yasiyorum tabii ki.

Zamaninda staj yaparken, benimle birlikte calisan cocuk sunlari soylemis arkamdan: tum isleri bu salaga kitliyorum, ugrasip dursun aptal! Ozamanlar saftim tabii sorgusuz sualsiz aliyodum her seyi. Benim gocundugum sey; isleri yapmamak degil, salak yerine konmak.

Simdi de part time calisiyorum ve hosuma gitmeyen bu tarz seyler oluyor. Mesela 3 kisiye ayni is geliyor ve aranizda paslasin deniyor. Nasil oluyorsa is sonunda bana kaliyor? Birisi diyor iki hafta sonra tatile cikicam alamam? Birisi diyor isim var cok yogunum, ki benim kadar yogun olmadiklarini kendileri soyluyor? Ve ben bu sekilde prtada kaliyorum. Yetismem gereken islere yetisemiyorum ya da kendimi tam veremiyorum.

Simdi patronuma soylesem nasil soyleyebilirim? Yogunum dediklerinde adam ne diyebilir ki?

Ucumuzun yapmasi gereken bir isi sadece ben yaptim ve haftalarca. Onlarin payini degil tabiiki kendi payimi. Patron hesabini sorunca birisi biz onu da sen yaparsin diye ellemiyorduk yani seviyeyi siz dusunun.

Simdi ben nasil bana gelen pslari geri cevirebilirim? En onemlisi kavgaya girismeden? Calismak degil ama bunlar beni cok yoruyor.

Simdiden tesekkurler.