Arkadaşlar.21 Aralık'ta Regl oldum normalde duzensi benim adetim doktora gittim alttan muayene ettiğinde bı sknti gormedi.Hormin testi yaptırmanın zamanı geldi. Fakat bazen reglim 45 gunu bile geciyor. Gecen sene Şubat Mart Nisan da 30 gunde bir regl oluyordum hic sasmiyordu zaman

bir iki gun oynuyordu. Ama Mayıstan beri cok ileri atıyor ve gebelik duşunduğum icin gebelik testini hangi tarihte yapacağımı bilmiyorum cunku bat bilmiyorum ne yazık ki.

Gecen ay ovulasyon testini ilk defa kullandım t silik c koyuydu bir hafta falan boyle devam ettikten sonra t koyulasti. Değerlendirdik ama olmadı yumurtlamadan 14 gun sonra regl oldum. Ama bu ay ki ovulasyon testini inanın hic anlamadım. Sanki bana coğunda t - c kadar.koyu cıkıyor gibi geliyor. Ve hala regl olmadım hic bir regl belirtisidir yok.hafiften goğus ağrım başlıyor.bugun gebelik testi yaptım negatif. Benim hesaplama gore 28 ocakta pik yapmış. 28 inden sonra 14 gun sayarak mi gebelik testini yapacağım eğer regl olmazsam ama sanki son yaptığım testte de bı koyuluk var. İnanın ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Başına boyle gelen var mı .

Aşağıya ekliyorum