Bugun eşim ağzından kacırdı herkes ona “Allah sana sabır versin” demiş benimle ilgili. Kabul ben bu pandemi doneminde eşime cok cektirdim ve Allah ona sabır versin gercekten ama bir başkasının bunu demesi cok ağrıma gitti.
Eşim Koah ve yuksek tansiyon hastası Ben corona ona bulaşırsa diye cok korktuğum icin 10,5 aydır izole halde yaşıyoruz. Kimselerle goruşmuyoruz. Sanal market kullanıyoruz, gelen urunleri 2 saat bekletip sonra dezenfekte ederek alıyorum iceriye. Cok abartığımın farkındayım ama icim oyle rahat ediyor.
Gecen gun bir hastane randevumuz vardı. Ben haliyle tedirgindim. Sonucları beklerken bir arkadaşın dukkanına gittik. Allah var, arkadaş benim korkumu bildiği icin maskesini hic indirmedi. Ancak yan dukkanda damadı ve arkadaşları var, surekli bizim bulunduğumuz dukkana girip cıkıp kahve iciyorlardı. Ne maske takıyorlar ne de soysal mesafeyi takıyorlar. Ben de tedirgin oldum maske taksınlar dedim. 9 kişi daracık dukkana dalıyorlar, maskesiz dibimize kadar girip ağızlarından tukuruk saca saca konuşuyorlar, maske taksınlar dedim diye Allah eşime sabır versinmiş. Eşim benim yuzumden tansiyon hastası olmuş. Hadi onlar gibi sorumsuz insanların dediklerini takmıyorum kafaya ama eşimin arkadaşının boyle demesine cok icerledim. Bu arkadaş da surekli bizim eve gelmek istiyor, “Siz beni sokmazsınız eve” diye de dalga gecip duruyordu. 2 saatlik mesafe var aramızda, şimdi hastane yuzunden evden cıktık, dukkÂna gittik diye “haftaya geleceğim size” diyor. Ama ben bu lafına cok icerledim, ona karşı bundan sonra nasıl tutum takınacağımı da bilemedim. Ben mi abartıyorum? Haksız mıyım? Gercekten cok asabım bozuldu.