Merhaba hanımlar,

Akşam akşam icime dert oldu. Belki sacma bulacaksınız ama anlatıp rahatlayayım en azından...

Ehliyetim var 7 yıldır. Ama toplasanız kursta alınan dersler dahil 10 kere araba kullanmamışımdır. Babamın annemin ehliyeti yoktu. Arabamız da yoktu. Araba kullanan insan bile gormedim ki bir goz aşinalığı olsun... Bir de annem hep carparsın, aman dikkat et bilmemne diye hep telkin ederdi. Zaten gerginim iyice gerilmeme sebep olurdu ki hala oyle.

Eşim de tam tersi... Anasının karnından araba ile doğanlardan. Hem cok iyi araba kullanır hem de zevk alır. Neyse ben de ihtiyac olduğunu duşunduğum icin sonunda bir arac aldık. Temel hedefimiz de benim yurtdışı tayinime kadar bu işi cozmem.

Her şeyi beceren ben bu konuda yeteneksizim arkadaş! Farkında olduğum icin de aşırı temkinliyim kimsenin canına malına zarar vermek istemiyorum.

Surekli araba kullanmaktan kacınıyorum neyse onu aştım. Bu arada zorda kalsam kullanabilecek kadar biliyorum. Bir şekilde parktan cıkarıyorum yolda gidebiliyorum falan. Pratiğim yok diyelim.

Şimdi eşim bana her akşam işten gelince 30 dk direksiyon calışma şartı koydu. Beraber cıkıyoruz bana şurdan git şunu yap bunu yap diyor. Ve aşırı sakin. Ben ay ne yapıcam arkada da araba bekliyor diyorum adam kılını kıpırdatmıyor naparsan yap banane direksiyon sende diyor. Ama arkadaki adam kornaya basıyorrrrr

En buyuk sorunum sağ on ucu gorememek. Goremeyince surter mi falan diye emin olamıyorum. Onde de sensor mudur nedir o dit dit eden şeyden yok ne yazık ki. Bugun mesela bir yerden donerken dikkatim dağıldı neredeyse surtuyordum. Hic uyarmadı bile cat cekti el frenini uyarsana be adam! Sağ tarafı koparacaksın aşkım, sağ tarafa dikkat etmelisin diyor sakin sakin.

Muhtemelen ben haksızım ama gıcık oldum yine de

Oğretirken emir kipiyle konuşması falan hoşuma gitmedi, cart diye durma, sinyal ver, arkana yaslan vs vs. Ha bir de direksiyona fazla yaklaşıyormuşum. Ee oyle rahat ediyorum. Kendisi yatarak araba kullandığı icin... Ben yatarak kullanmak istemiyorum. Temel şeyleri oğrendim de yatarak kullanması kaldı. Haksız mıyım?

Zaten korna calanlar da hep erkek. Keyfimizden durduk sanki yolun ortasında. İşte bunlar hep eril şiddettt

Bir de eve geldik. Beni hic mi gozlemlemedin kullanırken, hic bilmiyorsun diyorr... Bak senn... Bence gayet de iyi kullandım. Parktan cıkardım, park ettim. Atik değilim sadece. O kadar. Ben de cevaben hayatta benden daha iyi yaptığın bir tane şey var o da araba kullanmak, onun uzerinden beni eziyorsun dedim. Gıcık oldum. Neymiş hararetimden camlar buğu yapmışşş Hala daha dalga geciyor.

Herkes anasının karnında oğrenmiyor ben de oğrenirim dimi hanımlar? Ağlayacağım vallahi. Hayatımda ilk kez başarısız oluyorum galiba ondan mı boyle icime oturdu bu mevzu? Ya da yeteneksiz olduğumu kabul edip bıraksam mı bir zarar ziyana sebep olmadan?

Her gece ruyamda direksiyonu toplayamadığımı goruyorum valla yaaa...