Off detaylar anlatılamayacak kadar uzun, ben abartıyorumdur belki her şeyi. Burada konu acmaya bile cesareti zor buldum.
Eşimle en ufak olayda kendisinin ve ailesinin eski yaptıkları aklıma geliyor.
En son kayınvalidemlerde otururken gorumcem cok buyuk bir patavatsızlık yaptı.

Eşimle bekarken evde bir kac kez takıldık. Komşu da bizi eve girerken gorup kayınvalideye soylemişti o zamanlar.
Yaklaşık 2 hafta once kayınvalidenin evinde salonda otururken komşunun rontgenciliğinden konu acıldı. Başka vukuatları da var cunku. Gorumcem pat diye komşunun vaktinde eşimle bizi de ispilediğini soyledi. 24 yaşındaki kızı da ne demişti ki diye sordu, gorumcem de benim gozumun onunde kızın kulağına bizim evde yediğimiz haltları soyledi. Gorumcemin oğlu dayanamadı artık "anne sen de ortaya bir laf atıyorsun" dedi. Ben de hic hoş olmadı deyip kalktım gittim. Ve odada kayınpeder, coluk cocuklar genc erkekler kızlar vardı. Rezil oldum.
Eşim ortamda yoktu. Olayı anlattım bana hak verdi ama ister istemez eski konular yuzunden de cemkirdim ona. Unutamıyorum cunku bir turlu. Onları bu rahatlığa getirenin eşimin tavırları olduğunu duşunduğum icin onu sucluyorum. O yuzden aramız acıldı. 10 gun falan oldu. Mesafeliyiz. O şehir dışında iş icabı, ben de o yuzden memlekette annemlerdeyim. Hic mesajlaşmıyoruz. Ben artık biraz ara vermeyi duşunuyorum.. Oğlum kucukken bana yaptıkları bir turlu aklımdan cıkmıyor. Butun olanlara rağmen surekli annesinin ve ablasının dibindeyiz. Onlardan uzaklaşmaya calışırken surekli kendimi onlarla ic ice buluyorum.