Merhaba kizlar evliyim hatta cocuğum bile var aradan 8 yıl gecmiş eski erkek arkadaşın (3yil surmuştu) profilime girip story vs baktığını gordum (herkese acık hesabım) ve son 2 aydır ne paylaşım yaparsam yapıyım bakıyor en son eşimde gorur yanlış anlaşılır diye engelledim
Kendiside benden 1 yıl once evlenmişti duyduğuma gore ortak arkadaşlarımızdan
fakat cocuğu olmamış olmuyormuş hatta beni askere gittiğinde aile baskısından dolayı ayrılmıştı yok ortada bıraktım ozurdilerim vs gibi laflar soylemiş arkamdan (ortada bıraktım demek ne demek) hakkını helal etsin kimsesi yoktu bende ayrıldım yalnız kaldı gibi sozler soylemiş helallik icin bı kac kişiden numaramı istemişti ve haber gondermişti bende asla verdirmedim hatta ortaklarla bile ilişkimi kestim
Bende 8ay sonra biriyle tanıştım ve flort derken 4 yıl sonra evlendik şuan cocuğumuz ve mutlu yuvamız var huzur kacırmayami calışıyor anlamadim
Aradan 8yil gecmişte neden tekrar bakar insan hadi merak ettin diyelim hergun mu her seferinde mi bakar bı sure bende amac ne ki diye bişey yapmadan bekledim sonra eşime ihanet gibi hissettim engelledim