Herkese iyi geceler arkadaşlar. Başlıkta cok acık şekilde yazdım 1 yıllık beraberliğimin olduğu eski sevgilimden anlaşamama, temizlik konusundaki sıkıntılar, muhabbet ve sohbetimizin eskisi kadar uymaması gibi temel konular ve beraberinde getirdikleriyle ondan ayrıldım. Cok zor bir ayrılıştı, istemedi, kapıma dayandı, ağladı yalvardı fakat kesin net bir dille istemediğimi soyledim cok sancılı zor donem gecirdim onun yuzunden sonunda bittiğini sandım. Eylul ayında bu gercekleşti fakat benim icin pandemi donemiyle beraber tamamen bitmişti fakat ona soyleyemiyordum bu yuzden cok uzadı.
Yeni beraberliğimle cok kısa bir sure sonra başlamış dahi olsak ( birbirimizi uzaktan tanıyorduk hatta eski erkek arkadaşımın kafayı taktığı biriydi, bunu nereden tanıyorsun seni neden favlıyor gibi soruları hep yoneltiyordu bana ) 1 yıl icinde yaşamadığım hisler, duygular, gunler geciriyorum ve 3 aydır birlikteyiz buna rağmen ciddi adımlar atma kararımız var yaza doğru nasipse ilk adımı atacağız. Gel gor ki hic bir yerde ekli olmamasına rağmen nereden araştırıp bulduysa beraberliğimizi oğrenmiş. Her gun onlarca istek atıyor erkek arkadaşıma, tum sosyal medya hesaplarından. Mesaj yok sadece rahatsız etme durumu var. Ama cok korkuyorum beni bu kadar kafaya takmışsa ya bir gun onume cıkar veya erkek arkadaşıma kufurlu icerikte mesajlar yazarsa allah korusun istenmedik durumlar olursa. Haberlerde neler izliyoruz ve insan ayrıldıktan sonra anlıyor karşısındakinin hamurunu.
Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?
Erkek arkadaşım sakin şuan ama artık canımı sıkıyor ve sonuclarına katlanmak zorunda kalacak bunun diyor bana. Gercekten korkuyorum iş cığrından cıkarsa diye, ne yapılmalı boyle bir durumda sizce ?