Selamlar herkese 1,5 yıllık evliyim 50 gunluk bebeğim var 4 gun once eşimle tartıştık telefonumu alıp ne karıştırıyorsun diyerek sataştı bende sen neyi ima ediyorsun diye sinirle elinden telefonumu almak istedim o sırada birbirimizi ittik onun kolunu cizmişim tırnaklarımla o da kollarımı sıktı bıraktı bende tamam bak istediğin kadar hicbirşey yok telefonumda dedim o sıra ağlayarak ustumu giydim telefona baksın diye biraz bebeğimin başında durdum sonra ben anneme gidiyorum dedim şuan bana sadece sataşıyorsun dedim oda telefonuma baktıktan sonra tamam ben giderim dedi cekti gitti kardeşine 2 gun boyunca pek aramadım sonra darp raporu almış beni şikayet etmiş şok oldum gittim ifade verdim aslında normal bir tartışmaydı ve uzamadı giderkende sinirli gitmedi ararsam ac falan diye soyledi oyle cıktı evden ama kardeşi ve ailesi cok doldurmuş asla yapmayacağı şeyi yapmış cok kızgın ve cok uzgunum bu raddeye nasıl geldi anlamadım ama bir yandan da boşanmak istemiyorum şimdi bana kızacaksınız ama biz oyle gecimsiz bir aile değildik eşimle o kadar iyi anlaşırdık ki cok eğlenirdik kavgalarımız olurdu ama sonrasında cok iyi olurduk ayrıca boşanmak istemememin sebebi kızım kızım babasız buyumesin aile ortamında buyusun eşim bi gelse konuşsa fikri değişir eminim ama o annesi hep doldurdu oğlunu beni hic sevmedi o kadın.. 2 yun boyunca yazdım aradım eşimi bitmesin diye kızımız var cozebiliriz diye cok olumlu ılımlı yaklaştım beni sadece dinledi zaman zaman yumuşadı bazende yok kararlıyım dedi.. 2 gundurde kestim konuşmayı yazmayı aramayı bilmiyorum sonumuz ne olacak lutfen kırmadan yorum yapın lohusa sayılırım hala hem şokta hem perperişanım kızım icin herşeyi duzeltmeye razıyım