Cekişmeli boşanma davası actım iki ay oldu.28 aylık oğlumuz var,babası ile gecinemedik beni ufacık tartışmada evden kovuyordu.Daha bir suru boşanma nedeni var ama hepsini affetsem kovulmaya ve aşağılamalara boyun eğemedim.Cok kez geri dondum ama sonuc değişmedi.
Şimdi boşanmak istemiyorum diyerek davanın reddini ve oğlunun nafakasını da kaldırilmasini talep ediyor.cocugun da velayetini istedi ama kabul edilmedi.
Dava sırasında ben hic yalan bir iddiada bulunmadım,kendisi dunyanın iftirasini attı, psikolojimin bozuk olduğuna ve doktor raporu isteyecek kadar..Birbirimizin WhatsApp mesajlarını delil olarak gosterdik,ben onun beni tam kusurlu olarak gostermesine karşılık olarak onun benden sayfa sayfa ozur dileyip barışmak isteme mesajlarını verdim orneğin.
Buna rağmen cocuk ile ilgili yazdığı oluyordu ama ne olduysa benim cocuk ile ilgili yazdığım hicbir mesaja cevap vermiyor,cocuk dışı zaten yazmıyorum.ya hic cevap yazmiyor yazacaksa da anneme yazıyor annem bana soyluyor,benle hic muhatap değil yani..
Ben bana bir suru camur atıp da boşanmak istemiyorum demesini maddi olarak desteğinin devamlılığı icin istediğini yazmıştım,o da tazminat ve nafaka isteyerek esas benim paracı olduğumu ima etmişti ve mesajımı vermişti delil olarak.Ona olan eski bir borcumu bugun EFT yaptım ona ve iade etti guya anında,iade ediyorum bir daha da bana bişey yollama dedi.okey sakıncası yok tmm dedim ben de..Bir daha da ona asla bir tek kelime yazmayacağım anneme yazdiracagim,oysaki cocuk icin iletişim halinde olmaliydik.Cekismeli dava boyle olur dilekceye takılma cocuğu etkilrmesin dava sursun diyen kendisiydi bu ne şimdi acaba ?
*Cocuğun velayetinin bende kalması mi ?
*Sosyal hizmet uzmanı raporunda cocuğun velayetini formalite olarak istiyor diye yazdırdığım icin mi
*Nafaka odemrk zoruna gittiği icin mi (başka cocuğu da var 2400 e yakın nafaka oduyor toplam ve zaten borcluydu normalde de..cocuga 3 nafaka odedi şimdiye kadar)
*Yeni birini bulmuş olabilir mi
*Mesaj ve aramasını delil olarak kullanırım korkusu mu
Sizce neden bu umursamaz duşmanca tavırlar ?
Kafamı gereksiz meşgul ettiğini farkındayım ama yorumlarınızı merak ediyorum