Merhaba kızlar, Erkek arkadaşımla kısmetse yaza duğun planlıyorduk, İki senedir beraberiz. Farklılıklarımız var bircok ilişkide olduğu gibi Dolaysıyla anlaşmazlıklarımız oluyor ama bazıları cok yoruyor. Gecen gun bazı nedenlerden dolayı Onun beni eskisi gibi sevmediğini duşunduğumu soyledim. O da oyle bişi olmadığını soyledi ama tatmin etmedi Cevapları. birkac kere daha usteledim bu sefer bana Ozurlu musun gerizekalı lafları etti. O oyle deyince ben de sinirlendim ve kavga ettik, ayrılma noktasına bile geldik. Ben de hatalı olabilirim ama hemen tepki gosterip boyle aptal vs demesi Ozenli olmadığını ve sevgisini sorgulatıyor. Normalde sevgisini gosteren, Anlayışlı iyi bir insandır. Ama anlaşamadığımız konularda ağzından gelen gidiyor. Daha once de konuştuk bunu cok sinir olsan da kotu laflar etme diye ama Kendisi o sırada kendine hakim olamadığını, soylediklerini onemsemem gerektiğini, zaten kufur bile sayılmadığını soyluyor. Normal mi karşılamalıyım yani? Ya da o da mı yoruldu tukendi bilemiyorum. siz boyle durumlar yaşadınız mı? Nasıl bir cozum buldunuz? Evlilikte sevgi mi yoksa anlaşmak mı onceliklidir? fikre cok ihtiyacım var.