Merhaba arkadaşlar, gecenlerde "Amcamın oğlu Turku Singel'i Cıkardı" başlıklı bir konu acmıştım...Ve aşağıda linkini tekrar paylaşacağım klibi paylaşmıştım sizlerle...Amcaoğlu ile konuştum onun bu yeteneklerinden faydalanmaya ve ozgun bir kanal acmaya karar verdik...Uygulayabildiğimiz olcude duzenli olarak bana haftada bir video gonderecek ve bende duzenleyerek kanala yukleyeceğim...Zamanla oturacağını duşunuyorum...Daha onceki paylaşımlarımdan da biliyorrum ki forum icerisinde başta @[email protected] olmak uzere bir cok arkadaşımız turku seviyor...Bu nedenle videolarımızı buradan da paylaşmayı duşunuyorum...Ayrıca kanalın tertip duzeni, eksilikleri vs gibi bir cok konuda da fikirlerinize ihtiyac duyacağım...Lutfen yorumlarınızla yonlendirirseniz sevinirim...
İlk olarak elinde hazır bulunan daha once cep telefonu ile cekilmiş ve goruntu kalitesi pek iyi olmayan bir turkuyu cerceve icerisine alıp duzenlemeye calıştım ve beğenilerinize sunuyorum...Ayrıca ikinci video ise gecenlerde cıkarmış oldukları kliptir...Tum muzik severlere ve turku severlere gelsin...
Turku Uzerine Ozgun Kanalımız
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Turku Uzerine Ozgun Kanalımız