Arkadaşlar merhaba benim 4 yıllık bir evliliğim var.. Eşim ile eve aldık nişanlıyken borcumuz yarılandı cok şukur ama hala var bir hayli.. Neyse aile apartmanında kayınvalide, kiracı ve kaynım lar oturuyor kaynım batmış işleri alta gitmiş kayınvalidenin ve eşimin desteği ile duze cıkmış eşi ilerde cok problemleri olmuş yani eltim cok cekmiş zamanında.. Neyse ben kv ile biraz mesafeliyim gitmem goruşmem bu eltimin anneside onları sevmez ama yuzlerine farklı konuşur bi ara bana dadandı surekli bana gelmek istiyordu onlarla ilgili ağzımdan surekli bişeyler almaya calışıyor kızını damadanı kotuluyor surekli ama surekli Oraya da gidiyor neyse dun beni aradı acmadım bugunde aradı her aradığında sorduğu ilk şey kv ye gidiyormusun surekli bunu soruyor eşimin işlerini soruyor yani farkındayım kendi kızı cektiği icin benimde kotu olmamı istiyor.. Ama beni seviyor gibi gorunuyor eşimin ailesi nede cok gidiyor eminim demediğim şeyleri demiştir hep seyire bakıyor okuduğum okulu soruyor cocuk duşunuyormusun diyor kendi kızının 5 cocuğu var benim bir cocuk.. zaten kızı ilede goruşmuyorum yani eltim ile.. Yani ben kendimden yaşca annem yaşındaki bu insanla goruşmek istemiyorum amacı ne bunun sizce kendimden nasıl uzaklaştırabilirim