Gecen konu acmştm. Oğlm madde kullanyr diye. Yılbaşında başladı. Ve başladığı gun yakıldm. Kızlar daha kotusu, kızım dediki anne buna getir gotur yaptrıyorlrmş. Ben cok kotuyum cok. O akşam konuşmadım. Bir gun sonra işten geliyorum. iş goruşmesine gitti. Alındı. Ordan surucu kursuna gitti. Kurstan cıktı o sırada aradım. Nerdesin x yerde ne ypıon dedim. Hic geziyorum. Kimle tek. Hayatta boyle o yerde ve tek olmaz. Asla. Ben orada iniyorum yanıma gel dedim. Hayır sen gec 10 dk gelcem dedi. Polisi arycam her şeyi biliyrm. Seni Ben ihbar edicem dedim. Ben gectim eve o da geldi.
Artık millete taşıdığını biliyrm. Aferim sana. Cunku polisler peşinde. Bana blof yaptığımı ima etti. Ablası annm hadi doğru soylemiyor, bna bak... X kişi kim. Diğer x kişi kim. Ve şu kimm... Her şeyi polisten oğrendik dedi. Biz tabiki duyduklarımızdan boyle bir senaryo kurduk.oğlm parkda senin peşinde gezdiğim,orda babanında olduğunu, senin kursa yazıldığını, benim yeni iş actığımı, en onemlisi bu isimleri bize bildiklerini seni tutuklamaları a cezaevini boylamana az kaldı diye konuştuk . Onceden bizi dinlemeyen cocuk şimdi guzel otrdu dinledi. Onceden gitmek isterdi, tm sus derdi, şimdi benim anltcklarım bitti o kalkmadı. Dediki anne onlrmı seni cağırdı sen mi gittin.. Nsl oğrendin. Bunu sana soylemiycem dedim. Sen şurda bir kac ay icinde hapiste olacağını bil dedim. Tm yapmycm dedi. Tel no değşcm dedim. Tm dedi. Değiştim.
Kızlar olucem resmen. Goğsumde bir ateş yanıyor sonmeyen bir ateş. Uyku yok. Yemek yok. İşe gşdemyrm. Mahvoldum. Bu nsl bir acı. Pisikşyatriye gittik 20 mg ilac verdi. İlk cumlesi şu, bu bni mutlu edicek mi? Dr dedi ki hic bir şeyden zevk almyorum.dr da cunku hic bir şey yapmıyorsun dedi. İş yok. Ders yok. Hic bir şey yapmasan mutlu olamazsın dedi.
Bn ne yapmalıyım. Ne. Yardım edin bna
Beni işte sanıyor. Oysa odada onu dinliyorum. Nasıl bir durumdayım.