annem ve babam gorucu usulu evlenmiş ve akrabalar bir kucuk erkek kardeşim var ona erkek diye iş yaptırmıyorlar ama bana surekli hakaretler ediyorlar mesela yere bir toz tanesi duşse her şey senin yuzunden cok tembelsin gibi laflar ediyorlar.
Onlara gore telefon bilgisayar tamamen boş iş hicbir erkekler konuşmamalıymışım o kadar bağnazlar ki eşofman giydiğimde bile babam bana yollu gibi olmuşsun diyor kendileri dindar falan sayılmazlar pek ama namaz kılıyorlar o kadar ona gore dunyadaki pantolon giyen tum kadınlar aranıyordur boyle de soylemiyor direkt bana o*** diyor yazın bir işte calışıyordum tamamen normal kapalı tişort pantolon kombini yaptığımda sen işe değil patronlarına kendini kullandırtmaya gidiyorsun demişti hatta umarım yolda geberirsin eve cesedin gelir diyordu
binamızda boş bir daire vardı orada sınava calışıyordum bir odasını doşeyip sessiz oluyordu gece 11'de dersimi bitirip odama eve geldiğimde baabm beni gordu senin gece gece dersle ne işin var evi cinler basacak senin yuzunden seni aslında oldurup bir yere atmak lazım demişti bunlar sadece benim aklıma gelen ornekler bıktım artık gercekten bu baskıya dayanamıyorum ailemde boyle tipler oldukca yaşamak bile istemiyorum ama annem normal ve anlayışlı bir kadın hatta babaaanem ve dedem bile bana nolur bir akıl verin kacıp gideceğim en sonunda.
bu arada babam denen o herif dinle kafayı bozmuş ama asla kur-an falan okumaz sadece tvdeki hocaları dinleyip namaz kılar sonra da bize adamlık taslar.