Gunaydın arkadaşlar.Dun geceden beri cok kotuyum sebebini anlatayım. Dun eşim işten geldi yemek yedik ictik herşey cok guzeldi saat 22.30 sularıydi bizim kapı onunde iki uc genc kavga ediyorlardı. Eşim balkondan onlara bakıyordu , sonrasında iceri geldi yuzu asıktı bende ne oldu dedim yok birşey dedi. Sonra baktım telefonum cebinden cıktı ben mutfağa gittim donuşte telefonumu kurcaladığını gordum. Yatakları felan actim salona gectim eşimin yuzume dahi bakmadığını farkettim tekrardan sordum ne oldu neden moralin bozuldu dedim. Birseyim yok deyip yatak odasına gecti.Bende arkasından gittim tekrar sordum neden boyle yapıyorsun dedim seninle uğraşamam arkamdan iş ceviriyorsun deyip arkasını donup uyudu. Sinirim tepeme attı ne iş cevirmesi ne yapmışım dedim gıkı bile cıkmadı uyudu.Sonrasında telefonuma baktim yanlış birşey mi gordu diye hicbirşey yoktu. Tek şuphelendiğim şu ablam gecenlerde beni aradı annemlee seni cok ozlemisler esini de aradım gonder dedim biraz annemlerle vakit gecirsin dedim kabul etti dedi.Bende cok sevindim zaten her fırsatta ailemi ozlediğimi dile getiriyordum ama esim gondermeye yanaşmıyordu ablam devreye girince tm demiş.ablamla henuz tlf konuşunca tlf cekmedi kapandı.Kendisi calışiyor bende mesaj attım abla musait değilsin galiba dedim bende gitmeyi cok isterim eşim le konuşur haber veririm dedim konu kapandı boylelikle.Bu mesaji gorupte benim mi ablama soyleyipte eşimi arattırdıgımi mı duşundu cunku başka hicbirsey yok .Boş birşey icin sucluyor beni ama cozemedim.Icimi dokmek istedim o yuzden sizinle paylaşıyorum cok ofkeliyim.