Selamun Aleykum Arkadaşlar.

Bende coğumuz gibi baya bi suredir spam yapıyorım. Hala da devam ediyorum aslında. Bi kac kez ozgune geciş denemelerim oldu. Coğu kişinin yaptığı gibi fotoğraflarla slayt vb. şeyler yapıp attım. Hic izlenim alamadım ustune bide ozgun diye actığım kanal spamdan kapandı. Android Gameplay videoları attım bi 10 tane falan ( ayrı ayrı gunlerdi ). O da kapatıldı. Buyuk ihtimalle spam yaptığım aynı pcden yukleme yaptığım icin olabilir. Şimdi gelelim asıl konuya.

Benim 2 3 yıldır gorsel efektlere ilgim var. İnternetten araştırarak after effects. Boujou. Cinema 4d gibi programlarda orta seviye denecek kadar bilgi sahibi oldum. Bi Kac deneme videoları da yapmıştım zamanında fena değildi.
Turkiyede de boyle kanallar cok az.Ama ilgi oldukca fazla . Halkımız boyle enteresan şeyleri gormeyi sever.

Bende bu konuda bi kanal acmayı planlıyorum en azından başlangıc olarak amator şeyler cekerim . 1 2 seneye kadar da profesyonel olurum .Ozamana kadar para kazanmayı acmasam bile olur. yalnız dediğim gibi Videomu yuklerken . Aynı zamanda spama bi şekilde devam etmem gerekiyor. Cunku bu iş icin gerekli profesyonel ekipmanları ancak bu şekilde satın alabilirim. Yanı hem ozgun kanalımı aktif kullanıp hemde spama devam etmem gerekiyor. Ama ozgun kanalımı spama karşı nasıl koruyabilirim. Ozamana kadar belli bi abone kazanmam gerekiyor. Ama pat diye kanal kapanırsa cok fena olur . Hem ozgun calışıp arada da spam yapan arkadaşlarım varmıdır. Bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Artık gercekten de hakederek kazanmak istiyorum eğer. Bişeyler kazanabileceksem. Olmasa da en azından kaliteli işler yapmak bile yeter sonucta sevdiğim şeyi yapmış olacam bişey kaybetmem. Artık ciddi anlamda ozgune gecme zamanı geldi bence.

Gecen bi video paylaşmıştım . Superman with GoPro diye. Orda efektler basitti. Sadece gereken tum ekipmanlara sahip olmak ve birazda deneyim o videoyu yapmak icin yeterli olur. Ve bu video 3 gunde 5 milyon izlenim sağladı.
Gercekten cok zor bi video değil ama cok kaliteli bi işti.

Not: Dun kafama esti Ufak bi video hazırladım 10 dkda . Akşam yukleyip sizinle paylaşırım goruşlerinizi alabilmek icim.