Sevgilimin adıyamanlı ben ise karadenizliyim. Universite ikide tanıştık ve 2017 den beri ilişkimiz var ve bir cok şeyi yaşamış bulunduk. Başta erkek arkadaşım benim ayaklarımı yerden kesti. Bana ilgi gosterdi boyle bir erkek olamaz dedim. Ama universite biterken sorunlar yaşanmaya başladı.Basit tartışmalar. İlişkimiz 2017den beri suruyor. İnce duşunceli değilsin diyorum oda biliyor.Bir derdim oluyor bazen dinlemediğini hissediyorum.Orneğin az once aramızda gecen diyaloğu anlatmak istiyorum. Annem kulturlerimizin uyuşmadığını bu ilişkiyi onaylamadığını soyluyor diyorum.Ben biliyorum işte beni sevmiyor cok onyargılı deyip konuyu baskılıyor. Bugun işyerinde niye kısa elbise giymişim diye bir triplere giriyor.O şu an evde engeli olduğu icin ozel sektorde işde bulamadı Ancak memurluk bekliyor. ben goreve başka ilde başladım hatta onceden de yazdım yanıma bir kac kez geldi,kaldık diye. Ama erkek arkadaşımın beni sevmediğini duşunuyorum bazen. Bazen hediye alıyor,her dediğimi bazen yapmaya calışıyor ancak beni gercekten sevdiğini nasıl anlarım. Annem sizce doğrumu soyluyor? Anlaşamayızmı, ileride cok mu sorun olur. Erkek arkadaşım icin yazmak istediğim cok şey var ama mesela az once sacım beyazlamış boyatmam gerekir diyorum bana 'aynen aynen ' diyor. A once yine konuşurken sen arkadaşlarım dediğin insanların arkasından geldin bana neler anlattın diyor. Ben seni gercek arkadaşım icin gorduğumden dolayı diyorum. Telefonu suratına kapattım. Beni nasıl tanımış aklım almıyor. Bu ilişki istemiyorum diyorum artıştan sonra bana o sana bağlı değil kendini bulunmaz hint kumaşı sanma diyor. Ama benden de vazgecmiyor. Amacı ne Gercekten kafayı yiyecegım. Ailesi kurtce konuşuyor. Kendi de biliyor. Ama uzun yıllardır istanbuldalarmış. Bizim sonumuz evlilik olmalı mı ?