Arkadaşlar selam.
Nasıl bir başlık sececeğimi bilemedim acıkcası.
Eşimle cok şukur aramızda bir guven problemi yok.
Bir yere gittiğinde haberdar eder, donerken de haberdar eder.
AMA!!!!
Kacta geleceksin? Neden gidiyorsun? Gibi soruları duymak istemediğini soyluyor bana.
Ben hesap sormak amaclı sormuyorum bunları.
Orneğin dun , kendi bekarken yaşadığı mahallesindeydi, “canım eve mi geleceksin, yoksa başka bir yere mi gececeksin” diye sordum.
Ve sonra aradım. Aslında eve geldiği halde yani o surede yoldayken, mahalleme geciyorum dedi. Ben de mesajıma neden cevap vermedin deyince “bana oyle sorular sorma diye kac kez dedim” vs cıkıştı.
Geldiğinde cok buyudu tartışmamız. “ Ben sana haber veriyorum zaten senin oyle sorular sormanı istemiyorum” diyor. “Bundan sonra da haber vermicem gorursun, madem oyle, işine geliyorsa” vs dedi. Yani boyle sacma basit konularda ozgurluk naraları atmaya o kadar hazır ki.
Ben de evliliğin boyle olmayacağından bahsedince, benim konuşmalarımdan sıkıldığını vs soyledi bayağı sesimiz yukseldi. vs vs. Sonra evden cıktı, gec saatte dondu ayrı uyudu.
Şu an konuşmuyoruz.
Hanımlar, gercekten kısıtlayan bir insan değilim.
Ama bir kadının eşine sormaya hakkı olan soruları egosundan dolayı sormamı hak gormuyor.
Kalbimi o kadar kırdı ki sozleriyle.
Barışan ben olmak istemiyorum.
Evde yuzumu gorsun istemiyorum.
Hep yanaşan taraf ben oldum ama bunun sonu yok. Durduk yere kırıyor kalbimi.
Normalde sabah o işe giderken kahvaltı hazırlarım her sabah eksiksiz. Bu sabah kalkmadım. Cunku dun ilk kez ayrı uyudu.
O kadar gereksizdi ki tepkileri bağrışları. Kendime bir noktada saygısızlık etmiş oluyorum normal davrandıkca.