Merhabalar iyi geceler Sanırım her ay sonu buraya girmek bir gelenek oldu artık.. Kızlar son adet tarihim 28 Ağustos 2020 beklenen adet tarihim 26 Eylul 2020
Yani tam 1 gun kaldı. Bu ay yaklaşık iki hafta onceden;
1- goğuslerim cok şiddetli ağırmaya başladı(normalden fazla) o kadar farklıydı ki yatamıyordum Ustumu değiştirirken bile ağrı yapmaya başladı. Gebelik belirtisi olması hic aklıma geldi. Meme kanseri miyim diye korkup doktora gitme kararı aldım(cok sacma biliyorum, ama o kadar fazla bir ağrıydı) bugune kadar hafifce azaldı ama şişkinlik ve hassasiyet hala var.
2- İki gun once birden bile icim bulanmaya başladı, icimde bi huzursuzluk kusma hissi ama kusamamak. Tam 1 bucuk gun surdu.
3- Aynı o gun başım felaket donuyordu elim ayağım boşaldı, bayılacak gibi oldum kendimi zor tuttum gozlerim karardı.
4- Sonra birden uyku bastı, ağrı kesici aldım. Terledim biraz iyi oldum. Akşam ateşlendim, duş aldım sabaha kadar uyuyamadım uşumekte. Bulantıdan.
5- Ertesi gun yani dun ağzımda tat yoktu boyle hastalık tadı gibi mi desem bi tat vardı.
6-Bugun biraz daha iyiyim herhangi bir adet belirtim yok ve başıma ağrılar giriyor ve afedersiniz ishal olmuşum. Karnımı cok gaz sıkıştırıyor.

normalde adet belirtilerim olurdu şu an hic yok gebeliğini bu tarz belirtilerle oğrenen var mı? Bir gun var bat ’a sizce test yapmalı mıyım?
adetim cok duzenli asla gecikmez 30. Gun mutlaka olurum. Uyuyamıyorum heyecandan.. Yardımcı olur musunuz kızlaaarrrr