Merhaba ben 20 yaşında universite oğrencisiyim. 2.5 yıllık bir ilişkim var aklımı kaybetmek uzereyim gibi hissediyorum cok caresizim lutfen yardımcı olun. Ne istediğimi bilemiyorum artık. Sabırla okuyun lutfen..
Sevgilimle uzak ilişki yaşıyoruz yazın goruşebiliyoruz birkac kere. Ve onunla kafa yapımız uyuşmuyor aileler farklı yetiştirmiş sanırım. Cok fazla sorunlu bir ilişkimiz var kaldı ki ben artık en ufak şeylere ağlar oldum. Gece kendimi bi yerlere kitleyip ağladığım ve kriz gecirdiğim anlar oluyor. Bunu ona da soyledim cinnet gecirmek istemiyorum kalkıp kendimi camdan atmak istemiyorum diye. Ama sorunlar bir turlu bitmedi ve ben artık ne yapacağımı da bilemiyorum. Cinsellik dışında hicbir ortak noktamız yok kendimi tuhaf hissediyorum. Bunu ona da dedim F*** body miyiz biz hic ortak noktamız yok dedim. Ve geri adım attım. Zateb hic istemiyordum yaşamayı onu da anlatırım ama uzun hikaye gercekten bazı travmalarım da oldu bu konuyla ilgili. Uzatmadan demek istiyorum ben bazen ne yapacağımı bilemiyorum ayrılsam yanlız kalma korkum var ve bana zamanında cok manipulasyon yaptı benim gibi birini bulamazsın vsvs diye diyr beynimi yıkadı ve bunun farkına bu gunlerde vardım. Ondan ayrılsam karşıoa guvenilir iyi biri cıkmayacakmış gibi geliyor. Ayrılmasam devam etsem bilemiyorum bazen sevgisini hissetmiyorum cocuk givi davranıyor ben bişey yapmayınca karşılığında o da aynı şekilde dediğimi yapmıyor cok cocukca geliyor ve yoruyor artık beni. Mental olarak sağlıklı duşunemiyorum bana gercekten iyi gelmiyor geldiği zamanlarda oluyor ama donuo baktığımda cok fazla da değil. Benim icin bazı insanları karşısına aldı ve bunu onceden belirtip duruyordu. Başka bir manipulasyon daha.. Ama bunu ona drdiğimde surekli haksıx oluyorum. Acıkcası bugune kadar tek bir haklı cıktığım bir konu olmadı beninle haklı haksız yarışına giriyorr ve kendisi tam bir drama yıldızı. Kucuk bir olayı o kadar abartıyor ki sabrım kalmıyor gercekten. Ama sıcayım işte ne yapacağımı bilmiyorum bazen herşey guzel giderken bir anda yaşananlar geliyor aklıma ve soğuyorum sonra yine unutuyorym normal devam ediyorum bu sefer yine geliyor. Napicam bilmiyorum gercekten benim 20 yaşında bunları yaşıyor olmamam lazım daha buyuk sorunlarım var cunku.yardım edin lutfen psikoloğa da gitmeyi duşunuyorum iyi hissetmiyorum.