Bugun sizlere bir konuda fikir danışmak istedim...Daha onceden beni tanıyan arkadaşlar bilirler, muzikle amatorce haşır neşir olmuşluğum vardır. Aslında bu durum birazda bizim aileye ozgu bir şey. Kız kardeşimin de sesinin guzel olduğunu duşunuyorum. Gecenlerde kendi aramızda konuşurken bana "Abi evde boş boş oturuyorum. Evde iken internet uzerinden bende bir şeyler yapabilirmiyim" diye sordu benimde aklıma sesinin renginden yararlanmak geldi. Fakat kız kardeşim yuzunun gorunmesini istemiyor, arka planda muzik olduğu zaman da genelde eşleşen veriyor...Bizde aşağıda orneğini vereceğim şekilde sadece cıplak ses ile bir deneme yaptık...Burada bu denememizi beğenilerinize sunuyorum...Buradan gelecek yorumlara gore hareketimizi şekillendireceğiz...Ne dersiniz bu şekilde dinlenebilirliği var mı?
Ornek video da turku soyledi ama sesi sanat muziğine de yatkındır...Ortaya karışık bir şeyler sunabiliriz sıkıntı yok...Yorumlarınızı bekliyorum...Teşekkurler...
Haftada en az 3 video hedefiyle yola devam...Kısmet diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz

Bir de Sanat Muziğinden gelsin...