daha once de konu acmıştım. 4-4.5 yıllık Bi ilişki sonunda evlendik. daha bir aylıkken ailesi yuzunden tokat attı ve oyle başladı her şey. sonra memlekete her gjdisimizde neden benimle benim ailemin evinde kaliyo diye kavgalarla devam etti. ailesi tarafından atılan iftiralar da var işin icinde yine beni değil ailesini tercih etti. buna da eyvallah dedim duzelir daha yeniyiz derken bide ustune tam ilac kullanacakken hamile kaldım. oğrendiğimde bana git diyodu. ona soyledikten iki hafta sonra da aldır duşur diye soylemleri oldu her kavga da. hamileliğim hem onun tavırlari yuzunden hemde kızımda olan problemler nedeniyle hep sıkıntılı gecti doğuma kadar. doğuma iki uc ay kala da surekli benden habersiz actığı sosyal medya hesaplarından başka kızlarla konuştuğunu yakaladım oyle masum falan değil seks yapmislar resimler atılmış goruntulu konuşmalar falan gunlerce ağladm bilmiyorum ne kadar gozyaşı doktugumu ve defalarca ozur diledi tabi kuru ozur hepsi yapmam etmem kızımız icinler falan hamileligim iyice sıkıntıya duşunce ayrılamadm. doğumdan sonra daha lohusayken tekrar oğrendim ki hala başkalarıyla konuşmaya devam ediyo oyle napiyon nasılsınlarda var seks icerikli olanlarda. yıkıldım ve ayrıldım benim ailem tekrar baristirdi gitti sonra onun ailesi geldi evimize. ailesi yuzunden tekrar tartıştık ve evden gittim bu sefer. Su anda da benim adıma olan sim karttan actığı hesaplarla Bo dolu hala kızlarla konuşuyo daha ben evden gittiğim gun başlamış yine konuşmaya. tabi bunların yanında evlilik boyunca yalanlar soyledi surekli verdiği sozlerin hic birini tutmadi ozelliklede ailesi annesi isin icinde varsa onla konuşmuşsa . şimdi duşunuyorm bunlar hep benim nefret etmeme yeterli ama hala niye boyle Bi şahıs icin uzulduğume anlam veremiyorum. kızım yuzunden mi yarım kalan şeyler mi yaşanmışliklar mi bilmiyorm nasıl hissetmem gerektiğini de bilmiyorm ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum sadece bu surec cabucak gecsin istiyorum... ayrılanlar haklı sebeplerle ayrılıp da bu şekilde hisseden tek ben miyim???