Selam kızlar daha once de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir cocukla gorustum. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana cok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tum aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da cok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda dusunduklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gozlemledigim. kendi basının caresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine cok cok aşırı duskun. Kendine karsı onceligi hic yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaclaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince onceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama ozluyorum da arada acaba duzgun birini bulabilir miyim diye