Telefonu ben Vatan mağazasına giderek almıştım, bakmak isteyenler icin linkini bırakayım:
Samsung Galaxy S20 FE fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, Samsung Turkiye garantili Galaxy S20 FE cep telefonu kredi secenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Samsung Galaxy S20 FE fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, Samsung Turkiye garantili Galaxy S20 FE cep telefonu kredi secenekleri ile Vatan Bilgisayar'da.
Kutusu gayet sade bir tasarıma sahip:
İceriği klasik: Şarj cihazı, kullanma kılavuzu, SIM ve hafıza kartı icin bir adet iğne var. Ancak ben kutuda kulaklık bulamadım, genelde her telefonda oluyordu.
128 GB depolamaya ve 6 GB Ram belleğe sahip bir telefon. Ekran kalitesi klasik FHD (1080P).
Şunu da belirteyim, cihaz SM-G780G (Snapdragon 865) işlemcilidir.
Cloud Navy yani lacivert rengini satın aldım. Gayet şık duruyor, ben cok beğendim. (Telefonun fotoğrafları biraz kotu cıkmış, kusura bakmayın. Farklı bir telefonla cektim, sanırım onla alakalı bir sorun.)
Ben cihazı gunluk kullanım icin almıştım ve bana fazlasıyla yetiyor. 4500 mAh pil gucune sahip. Malum okullar acık olduğu icin tum gun kullanamıyorum, saat 16:00'dan sonra kullanabiliyorum ancak. Sadece ara sıra sosyal medyaya falan giriyorum. Yaklaşık 3 gun boyunca şarja takmadım ve pili hala 50 civarındaydı. Yani dediğim gibi gunluk kullanımda şarj konusunda hic sıkıntı yaşamazsınız.
Kamerayı pek kullanmıyorum ama cektiğim 1-2 tane fotoğraf var. Yukarıdaki kutu fotoğraflarını S20 FE ile cekmiştim, telefonun fotoğraflarını ise başka bir telefonla cekmiştim. Fark oradan da anlaşılabiliyor aslında. Zoom konusunda cok başarılı bir telefon. 30X'e kadar yakınlaştırabiliyorsunuz. Bu fotoğrafı ben kendim evimden cektim S20 FE ile.
Telefon boyle arkadaşlar yani dediğim gibi gunluk kullanımda cok rahat iş goren bir cihaz. Benim gibi kullanıcılara kesinlikle tavsiye ederim. Biraz kısa oldu, dediğim gibi daha yeniyim bu inceleme işlerinde. Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz, ona gore konuyu surekli guncellerim.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim.