30 yaşındayım 3,5 evliyim cok problemli bir ailede buyudum evlendim evliliğimi oturtmam 2 senemi aldı ki cocuk duşuncesinden de uzaktım eşimde oyle gecen sene haşimato tiroid hastalığımı oğrendim ilac kullanıyorum şuan normal seviyeye geldi ama bu hastalık beni halsiz bitkin bırakıyor ki 50 kg biriyim hic enerjim yok.. Son 1 yıldır uğraşıyoruz şukur onun dışında başka hormon sıkıntım yok ama yok olmuyor gitmedğim doktor yaptırmadığım test kalmadı kimseye de olmuyor diyemiyorum annem 30 oldun ne zaman yapacaksın diye başımın etini yiyor insanlar surekli soruyor ben dağıldım surekli ağlıyorum internet bağımlısı oldum surekli hastalığımı araştırıyorum ve neden hamile kalamıyorum araştırıyorum bıraksanız 24 saat video vs izlerim Ben ki hic cocuk duşunmeyen kadın fırlattım İstanbul da iyi bir endokrin uzmanı buldum iyi bir muayene ucreti de oduyordum kendisine cok guveniyordum ama senin değerlerin gayet normal merak etme dedi bende antikor yuksek peki o engel mi dediğim de hayır tabi ki değil dedi 3 gun sonra kendi actığı internet yayınında eve bu engeldir dedi ben şok oldum artık ne yapacağımı şaşırdım kime guveneyim bilmiyorum
Tedavi olayım mı bilmiyorum bana bu sureclerden gecen kişilerden en azından bişeyler duymaya ihtiyacım var