Nisan Gebelik Belirtileri
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Nisan Gebelik Belirtileri
-
24-09-2022, 20:08:49Merhaba kızlar oncelikle sizlere bu ay icerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henuz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir cocuk istiyoruz. Genel kontrol icin doktora gittiğimde cikolata kistim olduğunu oğrendim ve sadece ilişki sırasında cok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde duzenli bazen dongu bazen 28 bazen 31 gunde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini duşurebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde once cocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak icin daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Gunden itibaren 1hafta boyunca 2gunde bir ilişkiye girdik 20.gunumde idrardan sonra sadece peceteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gun surdu 2.gunun akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen kucuk kucuk batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Gunlerde olur goğuslerim şişer ve ağrır ama goğuste tık yok. Bugun 25. Gunumdeyim belimde hala ağrı var ara ara sumuksu akıntım oluyor. Henuz adetime 5 gun falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?