12 yıllık dostumdu guya coo....k derdini dinledim. Memleketinden gelip ya da calıştığı şehirden gelip benim yanımda derşaj olduğu bile olmuştur coğu zaman. Uni ark. Sorunu olur sonra oğrtmen ark. Sorunu olur sevgilisi ile sorunu olur nişanlısı ile sorunu olur anlatırdı da anlatırdı bende sabırla dinler telkinler verirdim ama hepsi ziyanmış benim icin cok gec oğrendim ama olsun zararın neresinden donsen kardır. Kız en guzel zamanlarınıda kendisine pinti diyen takıntılı diyen kankası ile gecirirdi. Tatillerini her yıl onunla yapardı. Duğunune 2 gun onceden gidip guzel zaman gecirelim istedim. (Duğun pazartesiydi ben cumartesi gitmek istedim yanına filanca şehir). Bana duğunun pazartesi olduğunu hatırlattı. Tamam dedim hemen pazartesiye gidişli donuşlu bilet aldım. Cumartesi ne gorsem beğenirsiniz kendisine zamanında pinti diyen takıntılı diyen kankası ankaradan stroy paylaşıyor. Havaalanı yolundan eve son ses muzikle geciyorlar. Tabi storilerde bu yok!! Sonra pazartesi Ankara havaalanından nasıl gecerim size dedim sanıyorum ki arabası var zibilyon tane kuzeni var aldırır beni cunku ben onu hep almışımdır. Bana şuraya Havaş gelirsin oradan aldırcam seni dedi. Sonra gecenin bir vakti mesaj atıp evet mesaj atma gereği duymuş sadece Havaş ’larla aştiye gel(ankara otagarı) oradan bizim semte gelen servisler var eve yakın indiriyor ablam alır seni oradan dedi. Sağolsun! Bilirdim ben ordan zaten onu dememi bekledi herhalde! Tabi ben gece 2de yazılan mesaja cevap vermedim ve ertesi gun iki biletide yakarak gitmedim duğune atılan story acmadım. Aramadı beni yabancı bir numara aradı sadece ablasıydı herhalde. Tabi ben izin almıştım mudurunden bu yuzden işede gitmedim huzur bulduğum bir mabed var butun gunu orada gecirdim. Duğunun ertesi gunu henuz ikinci duğune 1 hafta var aileler kocası gitmiş menelekete bana mesajlar yağdırıyor olurum biterim diyor yıllar once aldığım hediyelerin fotosunu atıyor. Bitirdim dostluğu demedim duğunun var ikinci duğun ona odaklan sonra konuşuruz dedim. Tamam dedi. Ben duğunleri gectikten sonra sosyal medyadan engelledim. Beni arayıp sacma sapan konuştu. Ablamdan mı beni takip edeceksin dedi utanmadan halbuki arka arkaya engelledim ikisini.haberi yok bende actım ağzımı yumdum gozumu doktum icimi. Ve sonsuza kadar cıkardım hayatımdan. Bu arada kardeşlerim duğun storylerini duğun gunu acmışlar kankadıyla mıc mıc fotolar paylaşmışlar sonradan oğrendim bunuda.onlarda aynı gun engelledi. Demek o ki boyle insanlar varsa hayatınızda enerjinizi somuren olu toprağı atan cıkarın gitsin hayatınızdan. Notandemiden epey onceydi bu yaşananlar pandemide iki duğunde neyin nesi diyenler icin