Biraz uzun olabilir ama durumu tam anlatmak istiyorum Daha onceden acmıştım konuyu bizim fakultede zoomda birkac kez gorduğum birinden hoşlanıyorum cok efendi biri gibi duruyor ve kuluplerin genel başkanı gibi yani kendisinin kulubu yok ama Başkan. Aramızda 3yaş var.
Gelen yorumlar sevgilisi/sevdiği biri var Mı yok mu bunu oğren belki sevgilisi vardır tarzında olmuştu
Fake bir hesap kurdum bir şekliyle konuştum bu cocukla sevgilisi /sevdiği var mı diye
Sevgilisi yok bir kızı sevmiş ama red yemiş ama şu an iyikide olmadığını soyluyor ve artık bu işleri kapattığını soyledi şu an ilgisini ceken biri yokmuş artık tamamen hayırlısı neyse o olsun modundaymış ve ben yine fake hesaptan bir şekliyle bir kızın kendisinden etkilendiğini soyleyip tanışmak istediğini soylerse tepkin nolur dediğimde tabikide hayır derim dedi
Seneye kendisinin hastanede stajları başlıyor Yani fakulteyle bağı kopuyor daha az uğrayacak fakulteye . Kulup işini de seneye bırakacakmış. Onlineden ne kadar sağlıklı bir iletişim kurabiliriz ki diye duşunerek bu sene niyetimi belli etmeyi duşunmuyorum zaten hadi gel sevgili olalım tarzında değilim belki de tam bir fıs cıkacak ama yakından tanımak istiyorum ama seneye kendisi stajyer olacak dediğim gibi fakulteyle bağı kopacak kulup işinide bırakacakmış ve ben seneye gidip direkt soylesem tanışmak istediğimi vs hayır diyeceğini kendisi soyluyor zaten

Ortak arkadaş olarak bir kız var bu kız baya yakın arkadaşı ama kızla bir kelime konuşmuşluğum yok sadece birbirimizi sima olarak tanıyoruz .
Onlineden dersle ilgili bir şeyler sordum ordan beni isim tip olarak tanıdığını duşunuyorum hani bu şekilde tanıyordur ha bu kız bizim okuldaydı sanki gibi .
şimdi sayın kk uyeleri ben bunla nasıl kaynaşanilirim seneye stajyer olması,kulupten cıkması,tanışmak isteğinde hayır diyeceğini soylemesi gibi nedenlerden dolayı
Ortak tanışma alanımız yok gibi nerdeyse hani tanımaktan kastım beni isim olarak bilmesi değil.
Seneye mi bekleyeyim direkt bu sene mi yazayım nasıl kaynaşabilirim tanışabilirim fikir verirseniz cok mutlu olurum