A Milli Takım Teknik Direktoru Stefan Kuntz Faroe Adaları macı oncesi acıklamalarda bulundu.

İŞTE KUNTZ'UN ACIKLAMALARINDAN ONE CIKANLAR:
"Faroe Adaları Teknik Direktoru stoper eksiklerimizi analiz etmiştir muhtemelen. Yeni oyuncular kampa katıldı.

Ravil Tagir bizim icin yeni ancak Umit Milli Takım'da oynadığı icin planlarımızı biliyor. Macı kazanmak istiyoruz. Soru: "Luksemburg macıyla ilgili hic keşkeleriniz var mı?"
Stefan Kuntz: Hayır cunku o an karar veriyoruz cunku o an en iyi kararı verdiğimizi duşunuyoruz. Aynaya bakarsak, daha iyisi mumkun değildi. Yumruğu yedik, nakavt olmadık.

"BİR KEZ DAHA ANALİZ YAPTIK"
"Oyuncularımızla bugun bir kez daha analiz yaptık. 3 noktada mukemmel olmadığımızı gosterdik ve hatırlattık. Artık Luksemburg macı konusunu kapatıp onumuzdeki maclara odaklanmak istiyorum."

"ELEŞTİRİLERE ACIĞIM"
"Eleştirilere kesinlikle acığım. Ancak tekrardan şartları anlatalım. Ozan, Merih, Cağlar'ı kaybettik. Tolgay'ı mecburen stoper oynattık. Orkun'un, Cengiz'in, Enes'in de gitmesiyle, onceki sakatlıklarla birlikte 11 oyuncumuz eksik. İyi bir skor almak istiyoruz."

"RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ"
"Macın formalite olup olmaması onemsiz. Macı kesinlikle kazanıp en iyi birinciler arasında olmak istiyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak korkmuyoruz. Kazanmaktan başka bir hedefim yok."

İRFANCAN KAHVECİ'NİN ACIKLAMALARI:
Aslında her maca aynı motivasyonla, kazanmak icin cıkıyoruz. Hocamız da Luksemburg macı sonrası hatalarımızı gosterdi. Hatalarımızı gorduk. Daha once de sentetik sahalarda oynadık. Bizi cok etkileyeceğini sanmıyorum. Sadece biraz daha ağrı yapıyor mactan sonra. Biz her turlu şarta hazırız. İnşallah yarın da kazanıp bu seruveni bitiririz. Faroe Adaları'nı cok sevdim. Sessiz bir hafta sonu isterseniz buraya gelebilirsiniz.