merhaba arkadaslar ,
benim yapmak istedigim fikir su anda almanyada yapilyor televizyon kanali programinda . ben almanyadayim dolayisiyla yapmam zor . Yapabilen birisi yapsin bence guzel bir fikir bu .

Market urunlerini alip kiyasliyorsunuz . Inceleme yapiyorsunuz ve arkasinda yazilan icindekiler kismindaki seylerin ne oldugunu acikliyorsunuz videoda . Guzel de bilgiler veriyorsunuz . Ev kadinlarinin bayada hosuna gider facebook sayfasiyla beraber bu kanal takip edilir .

Ornegin ; marketlerde ki her yogurt markalarindan birer tane aliyorsunuz .
Infografikler gostererek fiyatlarini yaziyorsunuz . Iste sakipaga yogurt 2,70 tl danone yogurt 3,20 tl gibi . en ucuzu en pahalisi hangisi onu gosteriyor veya soyluyorsunuz anlatimi size kalmis .

icindekiler kisminda mesela . dayanikliligini artririci madde varmi , renklendirici varmi bunlar sagliklimi hangi hastaliklari ortaya cikarir onlari arasitirip anlatiyorsunuz .

Hatta yogurtlari tek tek video da tadip , kendinizce lezzetini iyide bir damak tadiniz varsa objektif bir sekilde acikliyorsunuz .

Boyle birsey

Bende faydali bilgi olur takip edilir bir icerik .

Fikirlerle degistirebilir daha farkli hale getirebilirsiniz . Kolay gelsin !

Edit : Ornek video ekliyorum boyle birsey yapilabilir mesela . Alisveris sepetine koyma olayida guzel