Selamlar
Meseleye en baştan ozet gecerek başlayayım. Annelerimizin arkadaş olduğu ve doğduğum gunden beri yanımda olan can dostumla Birlikte bunca yıla kadar birlikte geldik . Evlendik o coluk cocuğa karıştı ve hic ayrılmadık. Surekli ic iceyiz. Buyukler dahil surekli goruşuyoruz.
Gelin gorun ki arkadaşımın 10 yaşındaki elime doğan oğlunun tavırları bana onlarla 1 haftadır goruşmeme engel . Sadece duşunuyorum. Olay
Hayatıma eşim girdiği zaman meydana gelmeye başladı. 7 aylık evliyim . Daha oncesinde 3 yıl flort donemimiz oldu ve arkadaşımın oğlu o an itibariyle bana kusmeye başladı. Eşimle onlara gittiğimiz zaman veya onunla ilgili annesine bişey anlattığım zaman sinirlenip olduğumuz yerden uzaklaşır veya esim ordaysa ona vurur yoksa sinirlenip eşyalara vurup dikkat cekmeye calışırdı. Sonra evlendim ve baya kustu bana yeni barıştık diyebilirim.

Arkadaşım gayet normal şekilde benim oğlan sana yanık gibi şeyler soyledi . Bende annemle ve eşimle konuştum bu durumu " cocuk o ne takılıyorsun ." Gibi tepkiler aldım . En son bir hafta once yine hep birlikte otururken cicek getirdi bana ve kulağıma eğilip ben seninle evlenicem bu adam gitsin dedi. Hic bişey diyemedim ona. Annesiyle yanlız kaldığımız da bu durum cocuğun psikolojisini bozuyorsa veya kotu etkiliyorsa bir sure goruşmeyelim nasıl anlatılır bilmiyorum ona dedim ama hayatına ne kadar guzel insanların gireceğini anlatmalısn dedim . Oda ne takılıyorsun ona ya cocuk buyudukce unutur vs dedi . Oylece kapattı konuyu .
Ve hemen hemen her gun goruşen ben 1 haftadır arkadaşımla goruşmuyorum .
Cocuk sonucta ama ben nasıl yol izlemeliyim . Yani dediğim gibi elimde doğdu yeğenimden farksız cok seviyorum onuda diğer cocuklarını da . Cok guzel zaman geciriyoruz birlikte annesi bana bırakır gider ama onu olumsuz etkilemek istemiyorum . Nasıl davranmalı nasıl yol izlemeli sizce ?