Merhaba arkadaşlar, oncelikle hepinize kolay gelsin diyorum. Benim sorum gayet basit; gunluk hayattan, odenmeyen maaşlardan, alınan kredilerden, hic gelmeyecek sevgiliden, faizlerden, kredi kartlarından kısacası hayatta bizi yoran her şeyden sıkıldım. İntiharı da duşunuyorum ama bunu sona sakladım. Bu yuzden birkac seceneğim var. Ya bir sahile gidip tek başıma sadece balık avlayarak ve satarak yaşayacağım ya da doğaya kendimi verip, bir şekilde hayatta kalmaya calışacağım. Ben ikincisini yapmayı daha cok istiyorum. Bunu aynı zamanda youtube'a da koymak istiyorum. Zorlu doğa şartlarında ne olur ne biter bilinmez ama bir şekilde ayda 1 de youtube a ekleyeceğim. Turkiyeyi dere tepe gezmek, yeni insanlarla tanışmak ve sadece emek vererek bu işleri yapmak istiyorum. Youtube da bunun ek getirisi olsun.
Şimdilik aklımda kış mevsimi icin ustume başıma giyecek almak vs. var. Sırt cantama da klasik şeylerle doldurmalıyım. Ust baş onemli. Ekipman olarak Kamera vs sıkıntım olacağını sanmıyorum. Tvlerde 10 yıla yakındır calıştığım icin kameramanlıkta da sıkıntı cekmem. Tek başıma olacağım icin belki hafif bir tripot v.s de konulabilir. El feneri, tıbbi malzemeler v.s.. Bura da sizin de fikirleriniz onemli.
Sizce başka neler yapmalıyım. Beyin fırtınası oluştursak kimbilir neler cıkar oyle değil mi?
Bu arada maddi şeyler icin, birkac sponsor ayarlamaya calışacağım. Hepten de olup gitmeye niyetim yok