Merhaba kızlar. Yakın kız arkadaşım eski sevgilisiyle barıştı. Cok da seviyor, cocuk da gorunurde oyle ama kafasında şoyle bir soru işareti var. Cocukla ayrıldıkları donemde cocuk, bir kızla sevgili olmuş. Hatta barıştıkları zaman da bunu arkadaşıma soylemiş cocuk. Seninle ayrıldığımız donemde boşluğuma denk geldi kızla sevgili oldum, ama zaten sonra onu sevmediğimi anladım ve boylece ilişkimiz bitti, asla da aşk vs. hissetmedim, şeytan gorsun yuzunu demiş hatta. Hadi buraya kadar sorun yok. Arkadaşım sonra demiş ki kızla şu an herhangi bir iletişimin var mı demiş. Sevgilisi de, hayır hicbir şekilde yok demiş. Sonra demiş ki ama galiba beni sosyal medyadan takip ediyor. Arkadaşım da bir sure sonra sevgilisinin sosyal medya hesabını incelemiş. Hem kızın sevgilisini, hem de sevgilisinin kızı takip ettiğini gormuş. Yine de neyse demiş, sosyal medyadan takip etmek alt tarafı, bu devirde herkes birbirini takip ediyor diye duşunmuş. Ama sonra kafasını karıştıran bir şey gormuş. Hem kız onun paylaşımlarını, hem de sevgilisi kızın paylaşımlarını beğenmiş. Hem de eski değil, yeni paylaşımlar bunlar. Siz ne duşunursunuz bu konuyla ilgili?