Merhabalar.
Ben 23 yaşında universite mezunuyum oğrenim hayatım boyunca calıştım ve kendi ekonomik ozgurluğme sahiptim. Ailemle beni tuttugunu koparan bi kız olarak yetiştirdiler. 3 ay once yaklaşık 3 yılı gecgindir tanıdıgım aşık oldugum adamla evlendim.
Eşim askeri okulda okuyordu yeni mezundu goreve ataması olacagı sırada darbeden dolayı ataması durduruldu ve sivil universiteden mezun etti devlet.
Herşey bununla başlıyor biz o sıralar 1 yıllık falan sevgiliydik aramızda cok surtuşmeler olurdu fakat psikolojisi bozuk hayatı darmaduman oldu diye ben hep alttan alırdım bu boyle 2 sene surdu 2018 şubat mart aylarında babasına beni anlattı ve istemeye geldiler . Benim babam cok anlayışlı bi insandır kimseyi gucendirmek istemez o yuzden eşime işiyle ilgili hicbirley sormadı. İsteme oldugunda biz eşimle daha 2 3 yıl var evliliğe diye duşunuyorduk fakat eşimin babası soz gunu babamla duğun tarihi konuştu babam cocuklar bilir biz karışmayalım dediysede sozden sonra hep erkek tarafı duğun icin baskı yaptı. Vel hasır eylul ayında evlendik

GUNCELLEME

konuyu actıktan sonraki sabah ailemin evine dondum 2 gun sonra boşanma davası actık ve darp raporu aldım 1 yıllık evli olmadığımız icin 1 yılın dolmasını bekledik malesef boşanmak icin 2020 ocakta boşandık. şiddet davamız kamu davası oldu ve hala devam ediyor ailemin evine geldikten sonra buraya gelip kapıya dayandı annesiyle ağıza alınmayacak kufurler ve hakaretlerde bulundular . Dava actıktan 3 ay sonra annemin meme kanseri olduğunu oğrendik ve kendisi surecte cok yıpranacağı icin hicbir maddi manevi talebim olmasan tek kalemde anlaşmalı boşandım1 yıl dolduğunda. Fakat şiddet icin gereken en ağır cezayı alması icin elimden geleni yapıyorum