Hanımlar herkesin derdi kendine gore biliyorum şukretmem gerek biliyorum.
Ama artık yapamıyorum gibi. Aşamıyorum kafamın iciyle baş edemiyorum beynim agrıyor duşunmekten sorgulamaktan cıkmazda gibiyim.
Annemle babam ben cok kucukken ayrıldı , iki zıt karakter babamın şiddet yanlısı olması sonucunda, yıllarca annem depresyondaydı onun “melegi” bendim yanında, ablam yazları memlekette olurdu ben koca şehirde tek annemleydim.
Sonra annem yıllar gectikce fiziksel olarak coktu her yeri hasta , gorseniz fit bakımlı duruyor dersiniz ama kadının bir tane duzgun işleyen organı yok nerdeyse.. hastanelerde gunumuz gecmişti 2 yıl, ama inanın o gunlerde bile umudum vardı hayata, hastanede ortamında dahi insanlarla neşeli uyumluydum.
Babam derseniz kendini cok iyi baba goruyor, tamam babadır haklıdır da... ayrıldıklarından beri bizi senede veya altı ayda bir gorur. Sadece maddi yardım.. onu da başımıza vurup duruyor.
Annem oğretmen bunca yıl bize baktı. Ama ben aşamıyorum bazı şeyleri mesela hic ozguven vermedi ablamla bana, babamın gidişini hep başka şeylere yordu surekli kendini kıyasladı guzellik takıntısı icerisindeydi, halbuki de her goren begenir annemi
Kucuklukte onemsemiyordum hep moral veriyordum anneme, olgundum. Ama yıllar gecti ergenlikten sonra koptu olaylar bende.
Annemin tıpkısı olmuş gibi hissediyorum, her şeyin dış gorunuşten oldugunu duşunuyorum bazen annemin gencken duşunduğu gibi. Aşırı bir ozguvensizlik var 100 kişi iyi bir şey desin 1 kişinin negatif veya negatif sayılan lafına takıyorum. Kendimi ruhen de boşladım bu yuzden bomboş bir insan oldum uni bitiyor.
Ben de haketmeyecek kişilerin gozunde sevgi aradım, cok bağlandım takıntı yaptım. Kimse icin sevmiyorsa sevmesin diyemedim.
Sevgi bu kadar mı onemli bir şey ? Sevgi olmadan neden bu hayatım surmuyor.
Cok suistimal edildim bu yuzden. cok uzun oldu ama kusura bakmayın cok doldum. Ne dertler var biliyorum ama gucsuz oldugum icin surekli aglıyorum cidden iyi degilim kac yıldır ve bunu kimse gormuyor. İlaclarını ic deyip cıkıyorlar işin icinden. Ama ruhum sancılı neden boyle ruhum neden boyle normal olamıyor?
Kırmızı oda Nazlı ’nın hikayesini bilen varsa eğer, annemle ilişkim aynı o şekilde.