İyi haftasonları arkadaşlar. Kafama takılan bir soru olucak. Ben yeni evliyim 7 ay oldu. Calışıyorum. Evlendiğimizden beri ev eşyalarınızın borcunu odemekteyiz altın bozdurmak yerine taksit odemeyi ben istedim. Kirada değiliz cok şukur. Eşimle oturup toplam gideri hesaplayıp elimize ne kadar kaldığını hesaplıyoruz 500 kalıyorsa 400 unu bana verir ya da hepsini. Kendisinin pek bi harcaması yoktur sigara icki dışarıdaki mekanlar gibi. Bende genelde kredi kartından harcarım diğer ay oderiz gizlimiz saklımız yoktur. Bu ayda araba aldık taksidi olucak 2 3 sene odicez ben maaşımı eşime veriyorum o da hesaba atıyor tum odemeleri yapıyor banada gosteriyor şu kadar kaldı diyor nakiti bana veriyor sen parasız kalma ben zaten harcamıyorum diyor. Ama yinede param alınıyormuş gibi hissediyorum acaba yeni olduğum icin mi yoksa tum parayı kendim yemediğim icin mi bilmiyorum ya da doğrusu ne bilmiyorum. Eşim taksidimiz olmasaydı zaten kalırdı sende diyor ya da bi hesapta biriktirirdik onu şuan bu şekilde oluyor ben paranı yemiyorum ki diyor. Şuan konuşmam gereken bir şey var mı ya da borclar olmasaydı nasıl yapılması gerekiyordu ? Eşim ayrı ayrı para harcanmasına karşı bereketli olmaz karı koca araba alırız ev alırız altın alırız sen kafana gore harcarsan eve ne giriyor ne kadar harcama yapıyoruz bilemeyiz ki diyor. Kafama gorede kastı kendi ihtiyaclarım değil aslında onlarda sorun yok ben kozmetikte alırım kendime kıyafette bi kere dememiştir alma diye sadece birlikte ayarlamak daha iyi der. Siz bu konu hakkında ne duşunuyorsunz ? Bi ara annesine 200 300 para verdi borc olarak annesi geri vermedi bende cok saydırdım taksit odemekten bıktım ben neden vermiyor diye cıkıştım o da tamam istemiyorum paranı biz kendi taksitlerimizi vericekti annem veremedi napıyım benim sucum ne dedi. Bende normal olan durumu bozmaktan korktuğum icin şuan birşey demiyorum eğer anarmol bir şey varsa soyleyin mudahele ediyim ilerde burda eşim paramı alıyor demek istemem gerci Allah nasip ederse bi kac seneye cocuk duşunuyoruz calışamicam ama yinede tecrube edinsem iyi olur

Not: Konuyu eksik ve atlayarak anlatmışım duzeltme gereği duydum. Ailesi surekli 7 aydır para istiyor. Fuzuli olan herşeye. Kafalarına gore 900 lazım diyorlar sonra faturalarımızı ode. Sonra 300 lazım sonra 200 lazım sonra takı takıcam şu lazım. Zaten gelen takıları bize vermedler ki. Ben aileye para vermeye karşı değilim eşyalarımızı herşeyimizi kendimiz aldık oduyoruz sıkışığız ekstra cıkınca duzen bozuluyor kendi ailemden yardım almak zorunda kaldığım icin en son tepki gosterdim. Linclemeyin lutfen para hesabı yapmıyorum suistimal edilmeye canım sıkıldı o kadar. Onceden ben derdim ayarlarız veririz dert etme aile diye ama baktım baş edemiyorum bende tepki gosterdim.