Kızlar merhaba daha oncede yazmıştım bu sefer aklımın almadığı bir konu var. Nu ayın başında hastaneye yattım yumurtalık kisti patlayıp kanama olduğu icin 3 gun yatıp cıktım. Duphaston ve aksef (antibiyotik) bebeğe zarar vermez gebelik varsa bile dedi. 8 marttan 3 gun onceye kadar inanılmaz goğus hassasiyetim vardı şuanda hafifledi sonrasında beta hcg testi yapıldı 1 hafta once 0.5 cıkmıştı sanırım bugun regli olmam gerekiyor fakat olmadım normalde hemen sabah gelirdi bugun bel ağrım var ve kasığımda ağrı oluyor normalde adet olucağım zaman bu şekilde olmuyordu. Goğus hassasiyetim cok cok az gecti gibi normalde cok fazla ağrı cekerdim 4-5 gun onceden başlardı hatta. Dediğim gibi 3 gun once gecti. Bugun acile gitsem kan versem sizce hamilelik varmıdır? Cok kararsızım daha once bu şekilde olup gebeliğini oğrenen oldumu yardımcı olur musunuz lutfen cok moralim bozuk biturlu hamile kalamadım
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.