Sozu hic dolandırmadan direk konuya gireceğim. Benim adım Dilek Nazarca.com sitesinin sahibesi ve editoruyum. Sitemin gunluk Tekil hiti 23-28 bin civarı.En son dune ait bir gorseli ekte goreceksiniz. Benim sizlere soylemek istediğim Ozgun Şiş orgusu,İğne Oyaları,Tığ işi Ornekler gibi el işlerinin detaylı videolarını Ozgun olarak sunan arkadaşlara sitemde videolarını paylaşarak iş birliği yapabilirim. Ben sitemde bulunan videoları yabancılardan alıyorum fakat turkce anlatımlı videoların Ozgunlerine ulaşmak zor olduğu icin haliyle sitemde gunde binlerce kere gosterilen videolardaki reklam kazanclarından yabancı arkadaşlar faydalanıyor. Alıntı,spam vs olmayan Ozgun cekilmiş cok kısa olmayan el işlerinin ornekleri,orguleri detaylı anlatılan videolarını sitemde paylaşarak hem sizler kazanırsınız hem ben.Ayrıca ben Facede reklam vermeye tekrar başladığım icin en kısa surede tekil hitim 40-50 bin tekile ulaşır.Sitemdeki iletişim bolumunden bana ozgun orgu ve el işi ornek anlatımlaı olan arkadaşlar ulaşabilirler.Cevrenizde akrabalarınız olan el işinden iyi anlayan bayanlar ile bu tarz bir calışma işine girmeyi duşunuyorsanız da sizlere binlerce izleyiciye bedavadan ulaşma şansı