Merhaba, 2 ay once benim uzerimde dantelli bir ic camaşırı varken ve erkek arkadaşım tamamen cıplakken surtunme yoluyla ilişki yaşadık. Regl olmama 3-4 gun vardı. İlişkiden tam 24 saat sonra ella ictim. Ve 2-3 gun gecikmeli adet oldum. Yaklaşık 5 gun surdu. Emin olmak icin ilişki ustunden tam 15 gun gectikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif. Daha sonra 2.ye adet oldum fakat 3 gun surdu yani oldukca kısa surdu. Bundan şuphelenip normal gebelik testi yaptım. İlişkiden 30 gun gectikten sonra yapmıştım negatif cıktı. Ve tekrardan paranoya yaptığım icin 50 gun gectikten sonrada idrar testi yaptım negatif. 3.ye adet oldum bi kac gun once ama bu sefer de 3 gunde bitince yine stres yaptım. Her zamankinden az geliyor. Bu arada ilişkiden sonra antidepresan ictim 1 ay kadar ve bıraktım sonra. Ayrıca tiroid hormonlarım aşırı derecede dengesiz yani bozuk. Ve demir eksikliğim var. Tiroid doktorum demir eksikliği ve tiroidden dolayı kanamamın azaldığını soyledi ama ben ultrasona girip kesin sonucu gormeye cok korkuyorum. Arkadaşlar lutfen dalga gecmeden cevap verin cok endişe ediyorum. Bu şekilde hamile kalmak mumkun mu? Eğer değilse neden adetlerimin miktarı azalmış olabilir. Karnım kilo almamış olmama rağmen aşırı şişti sanki hamile gobeği gibi şiş şiş duruyor cok sinirlerim bozuk mumkun mu boyle bişey. Gobeğimi gordukce stres yapıyorum