Herkese iyi akşamlar.
Bir kac aydır-son bir ayı sevgili olarak- biriyle goruşuyordum. Bu kişiye, sonu gelmeyen sohbetler edebildiğim, keyifli zaman gecirebildiğim icin kendimi yakın hissettim. Ayrıca duzgun bi işi olan, aklı başında biri kendisi.
Normalde gun icinde surekli iletişimde olurduk. Geceleri de uyumadan telefonda sohbet ederdik. Arayan hep o olurdu. Bir iki gece aramayınca ben aradım. Gece 1de telefonu meşguldu. Benim beynimde carklar donmeye başladı Bir şey demedim tabi zira o kadar deli değildim. Henuz.
Aradan bir kac gun gectikten sonra yine gece 1bucukta telefonu meşguldu. 15-20 dk sonra yine aradım, telefonu uykulu bir şekilde actı ve arkadaşıyla konuştuğunu soyledi. Ben de gece 1bucukta ne sohbeti bu diyerek biraz cıkıştım. Kendisi de (normalde gec saatte uyur) arkadaşının da gec uyuduğu o yuzden bu saatte konuşmanın normal olduğunu vs soyledi. Ben de goster o zaman dedim, o klasik bi şekilde ayıp ediyosun, beni yalancı konumuna koyuyosun o yuzden gostermicem dedi. Kızlar biliyorum boyle anlatınca ufaktan psikopat gibi gorunuyorum ama az sabredin
Ben kendisine şupheden sanık yararlanır ilkesiyle yaklaşarak sana guvenmiyorum dedim. Ayrıca o konuşmada ben bu donemde insanların birden fazla kişiyle flort ettiğini, bunu normal gorduklerini ama bunun bana gore olmadığını ve asla kabul etmeyeceğimi soyledim. O da boyle bi şey yapmadığını, sadece benimle goruştuğunu soyledi. Bu sırada uzun uzuuun telefonda sohbetler azaldı ama ben normal gordum ve devam ettik. Taa ki iki gun onceye kadar.
Telefonda gayet enerjik konuşurken bi anda gun icerisinde cok yorulduğunu, erken uyuyacağını soyledi. Saat akşam 10. İyi dedim, telefonu kapattık 5 dakika falan sonra daha uyumamıştır diye bi şey soylemek icin geri aradım ve telefonu meşguldu. On dakika sonra aradım yine meşguldu. Bu sefer aradığımı gordu sanırım hemen kapatıp beni aradı ama ben cok kızdığım icin oyle konuşmak istemedim ve acmadım. Mesaj atmış "Bunu yapma ama. İyi geceler" Ben de "Niye sohbetini boldun ya, keyfini bozma" dedim. Attığı mesaj "..." nokta nokta ne demekse. Orda kaldı ve iki gun gecti boyle.
Kızlar ben normalde de guven problemi yaşayan biriyim kendi yaşam deneyimlerimden oturu. Dolayısıyla bu durumu doğru değerlendiremiyo ve yonetemiyo olabilirim ama insanın hisleri yanıltmaz diye de duşunuyorum. Ayrıca dediğim gibi iki gun oldu ve bir girişimde bulunmadı. Gercekten insanlar artık birden fazla kişiyle aynı anda flort edip (bu flortun nerelere kadar ilerlediğinin de bi sınırı yok) bunu normal goruyor. Boyle bir durumla muhattap kalmışım gibi hissediyorum ama aynı zamanda aramızdaki şeyi illa sevgililiğe taşımak isteyen de oydu. Bilemiyorum yani.. Bu arada 30 yaşındayım, o benden 2 yaş kucuk. Sizce hislerim haklı mı yoksa gecmiş yaşantılarım bana fazla mı tepki verdiriyo? Ne dersiniz?