Arkadaşlar 8 yıllık evliyim, 2 cocuğum var. 1 ay once ve biraz once benzer 2 konu hakkında eşimle tartıştık. Konuları yazıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var.
1 ay onceki konu; eşim bu yaz tatilimizi bekar olan amcasının kızının ayarlayacagi bir yazlıkta ve onunda geleceği bir tatil beldesine tatile gideceğimizi soyledi.ben de anahtarı bize ulaştıracaksa tamam dedim.ama amcanın kızınin yanında bir sevgilisi, nişanlısı gibi partneri olmayacaksa bizimle tatil yapması uygun değil dedim, adam bir anda parladı,ve uzayan bir tartışma...
ikinci konuda şu ; eşimi, dayısı evine ickili bir yemek davetine cağırmış.dayisi bizi beraber cağırmış fakat eşim dayısına benim onlarla goruşmek istemediğimi soylemiş.fakat benim boyle bir soylemim ve tavrim olmadi.yani benim dayisigille bir sorunum olmadi.toplasam 8 yılda 5 kez goruşmuşuzdur daha oncesinde başka bir şehirde yaşamaları ve bizim surekli tayin sebepli şehir değiştirmemizden.benim kayınvalidem ve kaynım ile goruşmeme sebebimi de bununla da ilişkillendirerek dayısıgile onlarla goruşmek istemeyeceğimi soylemiş. Oysa boyle bir durum soz konusu değil. Yani benim annesi ve kardeşi dışında hic kimse ile bir sorunum olmadi.Dayısı evli ve 2 kızı var. Yani eşim dayı ile tek tek değil ailesinin de olduğu ortama tek başına gidiyor.ben bu durumu hoş karşılamadığımi soylediğimde yine tepki gosteriyor. Ne bicim duşunuyormuşum diyor, ben sapik mıyım diyor? Vallahi beynim yandı, sanki ben cok afaki bir tepki veriyorum gibi davranıyor. Arkadaşlar sizin de fikirlenizi merak ediyorum.yani benim tepkilerim mi anormal, onun tutumu mu?