Birkac gun once konu acmıştım 3 gorumcem var ve biri kotu niyetli bir insan bence, bana iftira atmıştı birkac defa eşimle huzurumuzu bozdu, ben de careyi onu hayatımdan cıkarmakla buldum, aylardır muhatap değilim kendisiyle. Kotu niyetli olan gorumcem gecen hafta safra kesesi ameliyatı oldu ben de en azından eşini ve kayınvalidemi arayıp bir ihtiyacları olup olmadığını, gorumcemin durumunun nasıl olduğunu falan sordum, kaldı ki ben birkac ay once ağır bir hastalık sureci gecirdiğimde gorumcem ne bana ne de eşime bir gecmiş olsun demedi, ben yine de eşini aradım. Daha sonra kv gorumcemin kendisine gecmiş olsun demediğimi oğrenmiş ve eşimi aramış, karın bir daha beni aramasın sen de arama biz artık yokuz demiş, eşim de ne haliniz varsa gorun demiş, şu an eşim bana aramam icin baskı yapmıyo sağolsun ama kv cok inatcı ve bu durumda da eminim tum sinirini kp den cıkarıyor, kp cok iyi bir insan beni 3 kızından daha cok sever, birincisi kp e uzuluyorum ikincisi eşime uzuluyorum. Şu an annesinin sinirinin gecmesi sacma bir şekilde benim gorumceye gecmiş olsun dememe bağlı, eşimle kp i duşununce bir yanım ara kurtul diyo ama diğer yanım aramamaktan yana siz olsanız ne yapardınız