Merhaba arkadaşlar daha onceki postlarimdan ve suanki durumdan ozet gecip fikirlerinizi bekliyorum
Eşim ailesine herkes gibi duşkun aşırı olmasada fakat hayır olmaz deyip terslemeyi asla bilmez hep hakkında olsa peki tamam haklısın der guler gecer kafaya pek bişey takan biri değil
Ben 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var 3 yıl sevgili kaldık bu sure zarfında gorumcemin bı zararını gormedim cunku yakın değildik duğun hazırlıkları başladı herşeye atlar oldu benim annem vefat etti babamlada cok samimi değilim zaten herseyimizi ben aldım mobilya haric cunku eşim ev almıştı onun kredisni oduyor bende yatak odası takımı ve solan takımı haric ignesine varana kadar ben aldım bu surede bile yanımızda sadece ablası vardı kv bile gelmemişti
Nikahım olurken bişey lazimmi diyen olmadı kendim kıyafet kuafor u hallettim
Hatta gelinliğimi bile kendim kiraladım sacımı kendim yaptırdım hani para ondan yada eşimin ailesinden cıksa karışsın dicemde oda yok neyse kendi 10 yıl evli kalmış ayrılmış anne baba ayrı olduğu icin kimse bişey yapmamış ve icinde kalmış bizim yanimizdaydi bu benim başta gozume carpmadı cunku bende yalnızdım kimsesiz gibi aa ne guzel destek olur moral olur deyip geciyordum sonraa sıra hamilelige geldi doğurana kadar hastanede yattım desem abartmamis olurum bide bobrek sorunum cıktı 35.haftada doğum yaptım 32. Haftada doğum başladı 3 hafta durdurabildiler
Bu sure zarfında surekli temizliğine doğumda gelirim yok 1 yıllık bezi benden odasını ben yapcam vs dedi
Eşimde bende gerek yok dedik erken gelmeye kalkınca acelece gittik 7.ayin sonuydu beşik dolap falan aldık 3500lira tutmuştu hatta taksitle aldık ben oducem demiş eşime fakat 1 kuruş gormedik kızım 1 yaşında 2 kez binden bez almış gelmiş 2 aylık bebeğe 4.numara zamanı gelince denedim alerji yaptı başkasına verdim 2 paketi başkada biseyini gormedim doğum sancıları gelmişti hastanede yatıyorum uzun mevzudan konuyu pek acmayım kustu birdaha da 13 aylık kızım 1 kez bile aramadı doğumdan sonra normal doğumda ama zayiftim dikişim coktu acılmış 2.ameliyat oldum hic kapımı acan olmadı benim zaten kimsem yoktu bilmelerine rağmen kv kalp yetmezliği den pil takılı her seferinde ben bakamam bana mı sorup yaptınız deyip geciyordu başından beri zaten gorumcem herşeyi ben yapcam deyip yoktu insanın kimsesi olmayınca da beklentiye giriyor lohusalıkta bu yuzden yalnız kaldım eşim harici kimsem yoktu ve oyuzden takıntı haline gelmişlerdi bende derken şukur atlattım ama hala ne ararlar ne kapımı acarlar eşimi arayıp sorup torununu goruntulu gorur yada eşim gidelim dediğinde gideriz buyuk aman eşimle aram bozulmasın diye fakat artık cok dokunuyor bana ben varken gorumcemin surekli beni yok sayarak muhabbet etmesi surekli eşimi odaya cekip yalnız kalmaya calışması ki tum gun işyerinde beraberler zaten bide muhabbette etmiyorlar sacma videolardan acıp gulusurler sadece bu sorun değil sorun benim yok sayılmam ve esiminde buna ses cıkarmaması ne hosgeldinleri var ne 1 bardak suları ne ellerine sağlık sozu hic biri yok varmıştım yokmuşum fark etmiyor yani buna ustune son zamanlarda eşime artık canıma tak etti gitmicem artık dediğimde sacmalama deyip geciyor hic annesine abllasina bişey soylemedi
Mesela konu acılır 2.cocuk yapın vs diye ben de şuan kızım kucuk istemiyorum zaten kimsem yoktu zorlandım buna guzel gelecek sunayım yeter dediğimde gorumcem sen yalnız kalmak istedin vs deyip ağzıma lafı tıkıyor asla boyle bişey olmadı ben aradım gelmediler acmadilar telefonlarını hatta ustune bu konu gecerken eşimde sesini cıkarmaz hic ustune eklenerek her ne olursa olsun konu laf sokmalar devam eder gorumcemde eşim ses cıkarmıyor diye bende yalnızım kimsem yok diye ezme cabasında sanırım anlamadım hep ustune cıkma cabası cunku kendini hep haklı goruyor
Asilmevzu akşam eve donduğumuzde eşime arkamda durmadin dediğimde oda ablam cocuğu hic olmadı seni anlamaz bizdende buyuk 40 yaşında anama ablama saygısızlık mi yapıyım he de gec obur dunyada hesaplasirsiniz diyor ama ben yıprandım artık en cokta son zamanlarda eşimin artık telefonundan ablasıyla mesajlasmalarini arama ses kayıtlarını vs sildigini fark ettiğimde sinir oldum ne olabilir de siliyor neden ya ben takıyorum diye duşunuyorum boyle daha cok takıyorum benden gizli ne konuşulmuş olabilir de silinir siz ne tepki verirdiniz
Mesela ablası ben yanındayken ararsa 2 dj surmez bile kapatır hatta bazen konusasim yok der acmaz cunku tum gun beraber ve boş muhabbet ederler seninle zaman gecireyim acil olursabidaha arar der gecer bana farklı gorumceme farklı mı acaba bı insan ablasıyla mesajlarını neden silerki kavga etmeden nasıl konuyu acıp konuşabilirim ben sınırlı biriyim mevzu haksızlık ve gizliyse ki eşler arasında yalan gizli olmaz bana gore sizce ?
Mesela ablamla ozel bı konu vardı vs dese basım gozum ustune son 4 aydır arama kayıtlarına kadar silmesi sacma cunku hic bizaman konuşma vs demedim ama arada kimle ne konuştuğuna bakarım telefonuna buda gorumcem icin değil herkes icin gecerli cunku eşim dalgın biridir bazen biri biseyder ben konuşmalarından oğrenirim bak gordum soylemiştim derim unuttum der mesela yarın ayse&ahmetlere kahveye gidicez saat 10da diyelim mesajda kalır genelde fikir verin luftfen