Ozgun Fikir '' Tum Dunyanın İlgisi LEGO'da''
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun Fikir '' Tum Dunyanın İlgisi LEGO'da''
-
24-09-2022, 19:25:09Merhaba beyler, bir cok arkadaşımız bildiğiniz gibi ekipmanım var ama fikrim yok diyor bende onlara %100 para kazanabilecekleri bir fikir veriyorum, bildiğiniz gibi Lego son yıllarda arkasını daha ileri basamaklara taşımak icin sinema sektorune bile adım attı oyleki şuanda google arama trendlerinde tum dunyanın ilgisi lego uzerine istatistikler iki aydır %100 e yakın seyrediyor, istatistiklerin devamlılığı 2004 yılından bu yana aynı bir merdiven basamağı gibi artmış aşama aşama ve şuanda zirvede google da, ve youtube de sadece Amerika icinde aylık 3 milyon İngiltere'de 841 bin, Avusturalya'da 256 bin; nicin bu ulkeleri belirttim belli başlı reklam gelirlerinde tıklama başına ucreti yuksek veren ulkelerin başlıcaları ve bunlar gibi bir cok ulke daha var, aranma sadece ''Lego'' kelimesinde fakat Lego nun turevleridede aramalar var yani sadece Amerikada ''Lego Movie'' aylık 676bin aranmaya sahip, dunya uzerinde Lego Google de şuanda yıllık bazda bulunduğu alanda zirvede bulunuyor, dunya uzerinde google de zirvede olduğu icin Youtube deki aranma sayısı butun ulkeler uzerinde bir aylık aranma hacmi sadece ingilizce dilinde tahminen 70 milyonu aşmış olduğunu duşunuyorum, yani bu işi ozgun olarak yapıcak arkadaşlar ciddi meblağlar kazanıcağını duşunuyorum peki nasıl yapıcaz diyorsunuz; sorulara cevap vermiş bu işle uğraşan bir youtuber biraz ingilizceniz varsaki dediklerini anlıyabilirsiniz hic ingilizceniz yoksa durdur devam ettir şeklinde translateden ceviri yapabilirsiniz zaten videonun gorselleriyle ne demek istediğini anlicaksınız, 24 milyon izlenmeye sahip 5 dakikalık ozgun videosu var konu altına onuda veriyorum, ozgun calışmak isteyipde fikir bulamayan arkadaşlara bir nebzede olsa yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana iyi seyirler.