Catlatma iğnesi vuruldum!
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Catlatma iğnesi vuruldum!
-
24-09-2022, 19:22:10SELAM!!! kızlar nasılsınız? ben cok mutluyum dun doktora gittik eşimle adetimin 13. gunu gel demişti ulturasonla alttan bakıcaktı yumurtalıklarımda buyume varmı diye hemen sonucu paylaşayım sizlerle... evet yumurtalıklarımda buyume var ulturasonla baktı ve banada gosterdi gordum yumurtalıklarım gercekten buyuk yani buyume oluyo dedi olctu boyunu cok ideal dedi tam istediğimiz buyuklukte dedia.s hemen vakit kaybetmeden iki gun arka arkaya ilişki dedi hatta biz işimizi sağlama alalım sana catlatma iğnesi yazıyorum dedi hemen bunu vurul vakit kaybetmeden dedi zaten yumurtalıklarımda catlama oluyo benim ama doktor işimizi şansa bırakmayalım sen catlatma iğnesi vurul işimiz garanti olsun dedi dun eczaneden aldım ve vuruldum iki kutu yazdı catlatma iğnesi ikisini aynı anda vurulcaksın dedi neyse aldık ve vuruldum cok acıdı kızlar ya cok yakıyo iğne:gitme: ama bebiş icin katlanmaya değer neyse doktor ilişkiye girdikten sonra ayağa kalkmıyorsun ve yatıp uyuyorsun dedi banyo yapmak yok dedi tuvalete dahi kalkmıcakmışım hemen ped koyup bacaklarımı uzatıp yatcak mışım 2 gun bu şekilde olucakmış sonra 2 hafta sonra gebelik testi yap
mujdeli haberlerle yanıma gel dedi cok mutluyum kızlar ya inşallah olur ve hamile kalırım cok uğraştık cunku inşallah herşey yolunda gider dua ediyorum:Saruboceq: sizlerde dualarınızı eksik etmeyin rabbim herkese evlat nasip etsin....:Saruboceq: