Merhaba, gecenler de yine yazmıştım hatırlarsınız. Askerden geldi bir hafta sonra sebepsiz yere ayrıldık. Sonra uc farklı asker arkadaşına vermiş numaramı ilk arayan gunduz ve o gun icinde birinden telefon beklediğim icin actım, soyadımla kaydetmiş beni adınız ne hitap etmek icin soruyorum dedi bende sizi tanımıyorum gerek yok adımı bilmenize deyip kapattım.
Aradan altı gun gecti iki gun peş peşe farklı kişiler aradı gecenin bir yarısı ve tanımadığım icin acmadım sonra hepsini araştırınca gordum ki hepsi de onun asker arkadaşı. Sorduğum da inkÂr etti seni arayınca kalmış numaran vs hÂlbuki yalan telefonu yakalattı yine de aramadı bilincli vermiş yani, bunun iki anlamı var 1. Beni denemek, 2. Ben kullandım alın sizde kullanın.

Gecen akşam wp de durum paylaştım maşallah yazmış yuzsuz yazdım geri sildim niye sildin diye yazdı daha da cevap vermedim.

Şimdi bir idrar birde kan testi yaptım, ama erken yapmışım negatif cıktı. Doktora detaylı anlatınca %70 hamilesin 8-10 mart arası tekrar gel gec dollenme olabilir tekrar bakalım dedi.
Tum belirtiler var eksiksiz, normal regli gunumu 3 gun gecti oldum sandım ama 2 gun surdu, yerleşme kanaması da olabilir yani.

Şeytan diyor ki soyle beni ihtimal bile depresyona sokuyorken o neden hayatını yaşıyor oda ceksin bu stresi. Ama sonra barışmak icin yaptığımı falan duşunur emin olmadan soylemekte istemiyorum. Anlayacağınız cok kararsız kaldım şimdi mi soylemeliyim yoksa kesinleşince mı?

Birde o kabul etmese bile ben eğer hamileysem doğurmayı duşunuyorum ailem cevrem kimin ne duşunduğu umrumda değil inanın. Ne yapmalıyım?