Herkese Merhaba.
Arkadaşlar uzerinde en az 3-4 senedir duşunduğum cok sağlam bir projem var acele etmedim fikir uzerine cok uzun sure arastırmalar yaptım artı ve eksilerini analiz ettim ve cok tutup cok hızlı buyuyecek bir proje geliştirdim.
bu proje hakkında cok fazla detay veremiyorum ama ciddi anlamda sponsor olabilecek kişiler ile yuz yuze goruşerek anlatabilirim.
kaba taslak bahsetmem gerekirse şoyle duşunun ki bu proje icin calışacak olan kişiler olacak elbet ve başlangıcta bu kişi sayısı 15-20 kişi olacak.
hic bir sekilde calısan kişilerin maas odemeleri ve masrafları gibi bir sorunumuz kesinlikle olmayacak ve hatta calışan sayısı surekli artacak.
kanala abone olacak kişiler tamamen organik olacak ve her abone emin olun kanal icin buyuk calışmalar yapacak cunku icerik aynı zamanda kanala abone olan kişiler ilede alakalı.
paylasım izleme, reklam tamamen kendileri tarafından yapılacak ve biz bu konuda kesinlikle bir uğraşımız olmayacak projeye başlanır başlanmaz buyuk olcude bir buyume olacak gerek izlenme gerek abone ve bu buyumede asla duşuş olmayacagı gibi surekli buyumeye mahkum olacak diyebilirim. paylasılan icerik cok zengindir ve kesinlikle bugun ne ceksem gibi bir telasımız olmayacak.
her videonun iceriğinde ve arka planında yer alan yuzlerce kişiler olacak ve cekilen video icerikleri tamamen ilgi cekici olacagı icin bağımlılık yapabilecek icerikler oldugu konusunda emin olabilirsiniz.
olayın kısa ve ozu kimsenin beklentisini yukseltmek icin soylemedim bunları ben yapacagım projenin zaten icinde olan biriyim ve kendi mesleğim diyebilirim
bu yuzden yapılacak iceriğin saglamlıgına bu yuzden cok guveniyorum.
bu projeye maddi destekte bulunacak birini arıyorum karsılıgında projeye ortak olacaktır.
proje kesinlikle yuzyuze goruşulmeden bahsedilmeyecektir ilgilenen kişiler tarafıma pm ile ulasabilirler.
kotu yorum ve eleştirileri kendinize saklayın lutfen.. saygılarımla...