Ustelik Hic Bir Cıkar Gozetmeden Bu Tekniği Size Acıklıyorum.
From Text To Speech - Free online TTS service
Yukarıda ki Verdiğim Linkte 7 Ulkenin Diliyle Video Yapabilirsiniz Bunlar ;
İngilizce
Fransızca
İspanyolca
Almanca
İtalyanca
Portekizce
Rusca
Bu Web Sitesi Yazdığınız Dildeki Yazıları Muhteşem Şekilde Seslendirip Mp3 Formatında İndirmenizi Sağlıyor.
Peki Ne Yapacağım ?
İnanın Aklınıza Gelecek Herşeyi Yapabilirsiniz. Orneğin: Bir Biografi Kanalı Acıp O Ulkenin Unluleri Siyasetcileri Vs Kişilerin Hayatını Anlatan Bir Yazıyı Bu Sitede Seslendirip MP3 Formatında İndirip Onlara Ait Resim Koyup Sınırsız Videolar Yukleyebilirsiniz .
Ornek Olarak Deneme Yaptığım Bir Video :
Bu Video Tamamen Denemedir. Turk Bir Unluyu İngilizce Seslendirdim. Bu Yuzden İzlenmeye Takılmayın. Siz Koyduğunuz Kişinin Ulkesine Gore Seslendirin.
Biografi Sadece Ornek Bir Kanal Konusudur.Başka Yapabileceğiniz Kanal Ornekleri İse;
Haber Sitelerinden Haberlerin Yazılarını Alıp Gorselleriyle Birlikte Videolar Yapabilirsiniz.
Magazin Konularıyla Alakadar Olup Gundemde ki Olayları İşleyebilirsiniz
Spor Konusunda da Yine Aynı Şekilde İcerikler Uretebilirsiniz.
Unutmayın Bu Konular Sadece Ornektir. Daha Bir Cok Konuda Bu Stili Kullanıp Yuzlerce Hatta Binlerce Videolar Yukleyebilirsiniz. Bu Tamamen Sizin Hayal Gucunuze Bağlı .Sizlere Bir Onerim Calışacağınız Ulkenin Gundeminde ki Konuları Secip , Bu İcerikleri Uretin. İnternette Gundemde ki En Cok Aramaları Araştırıp İcerikler Uretebilirsiniz.
Duşunun 7 Dil ve Sınırsız Uretebileceğiniz Videolar.Bu Sistemi Siz Forum Kullanıcılarına Cıkarsızca Adıyorum.
Kazanan Abilerim ve Kardeşlerimden de Ricam Bana Tekniklerinizi Mesaj Yoluyla Paylaşmanız.
Sorularınız Olursa Cekinmeden Yazın. Elimden Geldiği Kadar Sizlere Yardımcı Olacağım.
Bana Yaptığınız Kanalları Gonderin

Unutmadan Youtube Kanalıma Abone Olur Ve Videolarıma Like Yaparsanız Sevinirim
Youtube Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCVi...6LRpRCUhY9NPVQ