Adetliyken gebelik testi yapılırmı...?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Adetliyken gebelik testi yapılırmı...?
-
24-09-2022, 18:58:38Arkadaşlar merhaba adetliyken gebelik testi yapsam olurmu... ben normalden bir gun once adet oldum ve gecen ay, ayın sonuna doğru ilişkim oldu ilişkiden iki gun sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti bu ilk kez oldu... ardından ertesi gun sağ kasığımda batmalar rahimde ağrılar olmaya başladı sanki rahmime diken batırıp cıkartıyolar alttan cekiyolar gibi kasılmalarım oldu.. gunden gune sağ tarafımda batmalar jilet kesiği gibi olmaya başladı... karnımın icinde etlerim deviniyor gibi oluyordu sanki kasıklarım kasılıyor gibiydi... sağ tarafıma yatamadım bi kac gun şiş patlicakmış gibi oluyordu heleki yuz ustu hic yatamadım icimde kalp gibi atmalar batmalar oldu.. bu belirtilerle beraber sabahları uyandığımda gun icinde yemek yedikten sonra mide bulantılarım oldu... ben normalde cok uşuyen kat kat giyinen biriyim ama bu belirtilerin olduğu zaman beni sıcak basıyordu ara arada uşumem oldu... adet olmadan ki akşam resmen haralet gecirdim evin kombisinin bile derecesini duşurdum eşim şaşırdı cunku o kombi hep yuksektir
ayaklarımın altı ellerimin ici belimin ortasında yanmalar oldu... adet olduğum sabahın akşamı bana uşume geldi midem bulandı boğazım tıkandı ama kusmadım... yatağa girdiğimde sol tarafıma şiddetli bir ağrı girdi normalde adet olduğumda asla boyle olmazdı tum kasıklarıma ağrı girer ve ben hap kullanmadan gecmezdi ama bu sefer ağrı kendiliğinden gecti uyudum... sabah ağrıyla uyandım adet olmuştum su termusu kaynattım ve hap kullanmadan kendiğinden ağrım gecti... gun icinde ağrım olunca bi kere hap kullandım... normal adetime gore rengi tam kırmızı tam pembe değildi sabah az geldi ikindiye azaldı adetim sağ ve sol yumurtamın orta kısmına ağrı girdi sonradan ama hala kanamam fazla yoktu normalde ilk gunden itibaren kan pıltısı gelirdi o pıltı bana ağrı yapar pıltı geldikten sonra ağrım azalırdı ama ilk gunumde pıltı hic gelmedi.. ağrım olduğu icin su torbasını koyduktan sonra ağrım dindi ve hafif kırmızı kan gelmeye başladı... halada normal adet donemime gore kan pıltısı fazla gelmiyor ve adetimde ikinci gunume gorede az geliyor ikinci gun ağrım cok olurdu ama hic ağrım olmadı sabah kan pıltısı hafif kırmızı ve yapışkan dı gorunce tuhaf oldum... adet olmama rağmen hala sağ kasığımda batma yanma devam ediyor batmadan sonra kaşıntı oluyor sağ kasığımda gobeğimde gobek deliğime filan vuruyo hic başıma bu durum gelmedi tamam hamile değilim adet olmadan once belirtilerim oldu adet oldum hala sağ kasıktaki belirtilerim niye gecmedi sanki sağ tarafımda etimin icinde devinme var... mide bulantım ara ara devam ediyor.. sabah yumurta kırmasının tadı bir tuhaf geldi bana... adet gorupte hamile olan cok kişi var acaba bende onlardan biri olabilirmiyim... bu durumu yaşayıp hamile olduğunu oğrenen oldumu